Bedankt!

In verband met de ontwikkelingen rondom het corona virus, zal er tot nader order alleen nog bezoek op afspraak in onze showroom toegelaten worden. Mocht u een afspraak hebben neem dan telefonisch contact met ons op.

Welkom bij Belisol Drechtsteden.

Onze mooie showroom in Drechtsteden is makkelijk bereikbaar dankzij haar centrale ligging aan de A15. Komt u met uw eigen auto, dan kunt u rekenen op voldoende parkeerruimte voor de deur. U kunt er zelfs gratis uw elektrische auto opladen! Geen eigen vervoer? Geen enkel probleem, onze showroom is ook makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Een dynamisch en jong team verwelkomt u hartelijk en helpt u graag verder met uw project. Wij zijn ervan overtuigd dat een bezoekje aan onze showroom uw tijd absoluut waard is. Onder het genot van een heerlijke kop koffie geven we u deskundig advies en werken we direct een prijsvoorstel voor u uit. Zo gaat u met de nodige informatie en een tevreden gevoel weer naar huis.

Joost Klaassen

Verkoop

Wat we bij Belisol Drechtsteden beloven

Wat wij beloven

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie

Straat en huisnummer

Kelvinring 56 e+f
2952 BG Alblasserdam

Openingsuren

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

Onze adviseurs staan steeds voor u klaar. Wij komen graag bij u langs of we ontvangen u in onze showroom in Drechtsteden.

Joost Klaassen

Verkoop

Joost.Klaassen@belisol.com

Adil el Mecaniqui

Verkoop

Adil.elmecaniqui@belisol.com