Holux kozijnen en deuren in aluminium

De nieuwe Holux-lijn voor kozijnen en deuren in aluminium is klaar om de volgende jaren met glans te doorstaan: zowel op het vlak van isolatie, veiligheid als esthetiek.

Strak

De Holux-lijn oogt strak en stijlvol. Het beslag en de raamscharnieren aan de binnenkant van het profiel zijn vakkundig weggewerkt, enkel de kruk is zichtbaar. Het regenwater spoelt weg via verborgen kanaaltjes. Bij de deuren ligt het opendraaiend deel en het vaste kader in hetzelfde vlak. Deurscharnieren en –krukken worden standaard in de kleur van de deur uitgevoerd. Dat alles maakt Holux stijlvol en tijdloos.

Sterk

Aluminium van de 1e kwaliteit is een uiterst sterk materiaal. Het heeft een extreem lange levensduur, goed voor minstens 2 generaties. Bovendien is aluminium 100% recycleerbaar.

Kleur

De nieuwe Holux-lijn kan je verkrijgen in 18 standaard kleuren: keuze te over! Je wilt de binnenkant van je kozijnen en deuren in een andere kleur dan de buitenkant? Dat kan! De kleur is 100% kleurvast doordat de poedercoating wordt uitgehard onder een hoge temperatuur.

Deur

Naar analogie met de ramen produceert Belisol ook Holux-deuren van systeem 1 tot en met 4. Optioneel is er een onderdorpel verkrijgbaar die zorgt voor een goede luchtdichtheid.

Veilig

De Holux-deuren zijn standaard voorzien van drie dievenklauwen aan de scharnieren. In combinatie met de meerpuntssluiting met pen/haak kan de deur niet uit haar scharnieren geheven worden. Zowel aan de krukzijde als aan de scharnierzijde is de deur - in gesloten stand - steeds op 3 punten vergrendeld.

Profielen

Een neveneffect van onze goed geïsoleerde profielen is dat het buiten- en binnenprofiel van een deur anders kan reageren op de warmte als op de koude. Om het kromtrekken van de deur te voorkomen laten we de deurprofielen inrollen op een gepatenteerde techniek. Dit wil zeggen dat we ze mechanisch met elkaar verbinden.

Vier isolatieniveaus

We hebben 4 systemen ontwikkeld die telkens een stapje verder gaan in thermische isolatie.

Het eerste Holux-systeem met oerdegelijk aluminium frame en dubbel glas vormt de basis. Holux 2 kreeg isolatiestrippen in het aluframe ingeschoven. Holux 3 heeft dit ook én is voorzien van drievoudig glas én een dikkere buitenglasdichting van 9 mm. Zo komt het glas meer naar binnen te staan, waardoor de isolerende waarde verbetert.

Paradepaardje Holux 4 met drievoudige beglazing kreeg daarbovenop isolatie onder de glaslat, de zogenaamde isolatiekomma onder het glas. Ook de afstandhouders tussen de verschillende glasplaten verschillen.


Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie