Martijn Krabbé schakelt hulp in van Belisol

Uitstel van Executie is terug op RTL4! Het is inmiddels het elfde seizoen waarin Martijn Krabbé samen met een makelaar, een bouwkundige en een budgetcoach de handen in elkaar slaan om huizen in slechte staat op te knappen. De huizen kunnen vaak een opknapbeurt gebruiken doordat de eigenaren niet genoeg geld hebben voor het onderhoud ervan. Krabbé en zijn team proberen te voorkomen dat ze verkocht worden op een veiling. En dit keer schakelen ze de hulp in van Belisol.

In de eerste aflevering maakten we kennis met Ankie. Zij verloor haar man Paul door een tragisch ongeval. Sindsdien heeft ze te maken met financiële problemen. Martijn en zijn team gingen in haar huis aan de slag om het toch nog te kunnen verkopen voor een goede prijs. Ook Belisol droeg hier haar steentje aan bij en monteerde een prachtige schuifpui in de achtergevel. De grote glaspartij zorgt voor een mooie lichtinval en geeft een ruimtelijk gevoel aan de woonkamer.

Heeft u deze aflevering gemist? Bekijk deze dan hier.

Benieuwd hoe Belisol ook de andere kandidaten helpt bij het opknappen van hun woning? Kijk dan elke dinsdag om 20u30 naar RTL4!

Uitstel van Executie, RTL 4, dinsdag 20u30.

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie