Nieuw: Holux schuifraam in aluminium

Het Holux schuifraam is het nieuwste paradepaardje in het prestigieuze Holux-gamma van Belisol. Het Holux-gamma aluminium ramen werd in 2014 geïntroduceerd, en blinkt uit op het vlak van isolatie, levensduur, veiligheid en esthetiek. Ontdek snel hoe ook het nieuwe schuifraam de lat verlegt.

Nieuw vanaf 2015 is de innovatieve Holux-schuifdeur en die laat zich al meteen opmerken. In plaats van borstels rondom zorgen rubberen dichtingen voor een perfecte lucht- en waterdichtheid, waarmee het ruim voldoet aan de EPB-wetgeving.

Opvallend detail: de middenstijl van het raam is met 52 millimeter één van de smalste in zijn categorie. Bij Belisol staat performant niet in de weg van elegant.

Nog een ijzersterke troef is dat het Holux-schuifraam grote afmetingen aankan, tot liefst 6,5 meter breed en tot 3 meter hoog. Omdat zo’n groot raam flink wat weegt, wordt het openen en sluiten vergemakkelijkt door een hulpveer aan de bedieningshendel. Optioneel is er ook een ‘soft closing’ systeem beschikbaar.


Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie