Belisol loopt voorop in duurzaamheid

Overweegt u om energiebesparende werkzaamheden te laten uitvoeren aan uw huis? Dan bent u bij Belisol aan het juiste adres.


Belisol draagt van alle kozijnen en deuren aanbieders in Nederland het meeste bij aan iedere duurzame m2 van uw woning. En daar zijn we trots op. Met de Belisol-subsidie bespaart u nu tot € 3.000,- op de aanschaf van nieuwe kozijnen en deuren. Ook bespaart u met nieuwe kozijnen en ramen flink op uw energiekosten én u helpt tegelijkertijd het milieu. 

Benieuwd wat de Belisol-subsidie voor u kan betekenen? Maak ​hier​ eenvoudig een afspraak met een expert bij u in de buurt. Deze actie loopt tot en met 31 oktober 2020.

Als we iets doen, doen we het goed 

Als marktleider is duurzaamheid voor ons een belangrijk thema. Onze experts adviseren u daarom graag over de verschillende mogelijkheden om uw woning te verduurzamen. Samen kijken we welke producten en materialen het beste passen bij uw vraag, smaak en budget. Iedere nieuwe aanvraag beschouwen we als een kans om Nederland iets duurzamer te maken. Want als we iets doen, doen we het goed. Met de Belisol-subsidie bereiken, overtuigen en helpen we een grote groep om thuis ook energiebesparende werkzaamheden te verrichten. 

Inspiratie: Een duurzaam lichtpaleis

Voor Pim en Miriam stonden licht, duurzaamheid en ruimtegevoel bovenaan hun wenslijst toen ze besloten om een nieuw renovatie-avontuur aan te gaan. Pim en Miriam hadden al veel ervaring met renoveren. Na twee eerdere projecten pakten ze dit Haarlemse huis uit de jaren zestig grondig aan. Een ware bron van inspiratie als u ook besluit om uw woning te verduurzamen.


De wensen van Pim en Miriam zijn inmiddels werkelijkheid geworden. Het grote antracietkleurige aluminiumraam aan de achterzijde van het huis laat direct het bijzondere karakter van het huis zien. Dit Belisol-raam verspreidt zich over zowel de eerste als de twee verdieping en is 8m lang. Er zijn vier verticale delen met telkens vier horizontale verdelingen. Het raam zuigt als het ware het daglicht naar binnen. 

Pim: “Er ligt overal vloerverwarming, maar door de optimale isolatie en de vele ramen hoeven we amper de verwarming aan te zetten. Zodra de zon nog maar een beetje naar binnen schijnt warmt het helemaal op. Mijn vrouw zegt bijna elke dag dat ze er helemaal happy van wordt.” 

Het immens grote raampartij maakt het buitengevoel helemaal compleet. Miriam: “Je ziet de seizoenen dag na dag langzaam veranderen. En zodra het mooi weer is, schuiven we de ramen helemaal open. Zo wordt binnen meteen een beetje buiten en omgekeerd.” 


Heeft u nog vragen over de Belisol-subsidie? Wij komen graag bij u thuis langs voor een passend advies. Komt u liever naar de showroom? De deur staat altijd voor u open. Maak eenvoudig een afspraak met een ​Belisol-adviseur bij u in de buurt​.

De Belisol-subsidie is een onafhankelijke actie geïnitieerd door Belisol Nederland en staat los van overheidssubsidies.