Op maat tot in detail

Wat uw wens ook is, wij zorgen ervoor dat uw kozijnen en deuren perfect passen bij de betreffende ruimte en budget. En misschien nog wel belangrijker; bij uw karakter en dat van uw woning. Of u nu gaat voor een houten kozijn in oudroze of een grote aluminium schuifpui in gebroken wit. Nodig ons uit bij u thuis of breng een bezoek aan onze showroom voor een advies op maat. Tot in detail.

Een turquoise kozijn? Geen probleem. Veel mensen denken in eerste instantie dat een bijzondere kleur alleen kan bij houten kozijnen. Het tegendeel is waar. Ook bij kunststof kunt u vele kanten op. Eerst zelf eens spelen met kleuren en stijlen? Probeer dan onze kozijn simulator uit.

Het is belangrijk dat uw kozijnen passen bij uw woning. Heeft u een jaren ‘30 woning of juist een modern loft? Een kozijn kan veel met de uitstraling ervan doen. Gaat u voor een klassieke look of voor een look met groot contrast? Samen met onze adviseur ontdekt u alle mogelijkheden.

Ieder project is anders en vraagt om persoonlijk advies. Of het nu gaat om een totale renovatie of alleen een nieuw kozijn in de woonkamer. Wij zorgen altijd voor een advies dat aansluit bij uw smaak, woning en bij uw budget. Onze budget indicator geeft u alvast een eerste indicatie. Maar het échte maatadvies geven we persoonlijk in een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs.

Welk kozijn past in uw gevel?

Start kozijnsimulator

Welk materiaal voor uw project?

Start keuzehulp

Hoeveel kosten mijn kozijnen ongeveer?

Start budgetindicator

Ja, ik wil graag meer weten!

Vul onderstaand formulier in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

  • 100% maatwerk in kunststof, alu of hout
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie

Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Belisol en het eindresultaat.

J. de Groot, Haarlem

De houtnerf van de kunststof voordeur geeft een hele mooie uitstraling en lijkt net op echt hout.

Fa. van Buuren, Hoenderloo