Kozijnen, Deuren en Schuifpuien Amstelveen

Kozijnen vervangen van uw woning in Amstelveen? Belisol is dé specialist in Amstelveen voor het leveren van kozijnen, deuren en schuifpuien op maat. In slechts 21 minuten rijden bent u al bij onze showroom. Hier vindt u ons uitgebreide gamma aan kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout voor uw woning in Amstelveen.

Bent u op zoek naar esthetisch, technisch en goed isolerende kozijnen of deuren? Dan zit u bij Belisol meer dan goed. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze, met onze jarenlange ervaring weten wij exact welke oplossing het beste bij u past. Kom langs bij onze showroom, of vraag hier alvast advies aan.

Afstand van Amstelveen tot de showroom van Belisol Haarlem
Vanaf Amstelveen rijdt u in circa 21 minuten naar onze Belisol showroom op de A. Hofmanweg 32. Onze showroom is goed bereikbaar en heeft bovendien voldoende parkeerruimte.

Voor een goed en volledig advies op maat, kunt u het beste uw bouw of verbouwplannen meenemen. Onder het genot van een heerlijke kop koffie kunnen wij dan bekijken welke kozijnen en deuren het beste passen bij uw woning. Wij kijken uit naar uw komst, tot binnenkort!

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

A.Hofmanweg 32
2031 BL Haarlem

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten