Kozijnen, Deuren en Schuifpuien - Bergen op Zoom

BENT U OP ZOEK NAAR KUNSTSTOF KOZIJNEN, EEN DEUR OF EEN SCHUIFPUI IN BERGEN OP ZOOM?

Belisol levert kunststof kozijnen in Bergen op Zoom. Wilt u daarnaast een mooie kunststof voordeur om uw huis de uitstraling te geven die het verdiend en/of een prachtige kunststof schuifpui als verlengstuk voor uw tuin? Belisol heeft een breed gamma aan kunststof kozijnen, kunststof deuren en kunststof schuifpuien voor uw prachtige woning in Bergen op Zoom.


Belisol levert bovendien houten- en aluminium kozijnen en aluminium deuren in Bergen op Zoom, kozijnen en deuren die uw woning nog mooier en energiezuiniger zullen maken. Met bijna 40 jaar ervaring, hebben wij de kennis en kunde in huis om het proces van aanschaf tot en met het plaatsen en monteren zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. U vraagt, wij leveren volgens afspraak, dat is één van de vier beloftes waar Belisol voor staat.

Kozijnen van Belisol
Kunststof kozijnen, aluminium kozijnen of toch liever houten kozijnen? Wat zijn de verschillende eigenschappen, waar moet u op letten en nog belangrijker wat zijn uw wensen? Wij willen u graag helpen de juiste keuze te maken omtrent de aanschaf van uw nieuwe kozijnen.

Deuren van Belisol
Bij Belisol kunt u uw deur helemaal zelf ontwerpen en vormgeven. Wij helpen u daar uiteraard graag bij, zodat de deur volledig aansluit op uw wensen en eisen. Het productieproces wordt nauwlettend in de gaten gehouden en de montage doen wij zelf, zodat wij zeker weten dat het goed wordt gedaan. Dat is één van de vier beloften die wij altijd nakomen.

Een schuifpui van Belisol
Gaat u een nieuw huis (laten) bouwen of uw bestaande woning renoveren? Bij Belisol vind u de ideale schuifpui voor uw woning. We bespreken graag de voor- en nadelen van de verschillende schuifpuien die wij hebben in ons assortiment.

Belisol dé specialist voor het plaatsen van kozijnen in Bergen op Zoom
Dus bent u op zoek naar een specialist die uw kozijnen en deuren professioneel kan plaatsen, zonder u zorgen te hoeven maken over de opmeting en plaatsing? Kortom een kozijnen leverancier die zich aan de afspraken houdt? Belisol levert, plaatst en onderhoudt kunststof, houten of aluminium kozijnen in de regio Bergen op Zoom.Vraag hier vrijblijvend advies aan.

Showroom Belisol Goes
In onze showroom in Goes hebben wij een ruim aanbod van kozijnen, deuren en schuifpuien. Wij leggen u graag uit wat de verschillen zijn tussen Kunststof, Aluminium of Houten kozijn profielen. Ook op het gebied van deuren hebben wij legio mogelijkheden, waardoor wij bijna zeker weten dat wij u een deur kunnen bieden die volledig aansluit op uw wensen en eisen. Bezoek onze showroom in Goes, wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur.

Onze showroom in Goes is binnen een kleine 30 minuten te bereiken vanuit Bergen op Zoom. U kunt dan het beste de A58 pakken, neem dan afslag Goes/Neeltje Jans/Zierikzee vanaf de A256. Ga verder op de Anthony Fokkerstraat, neem vervolgens de Narsenbaan naar de Nobelweg. Wij zitten op nummer 224! In de directe omgeving van onze showroom is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Nobelweg 2-24
4462 GK Goes

Openingsuren

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 15:00
Zondag Gesloten