Beverwijk - Kozijnen, Deuren en Schuifpuien

Beverwijk is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt 40.368 inwoners (1 april 2016, bron: CBS). In de gemeente Beverwijk heeft Belisol al veel opdrachten mogen doen voor het plaatsen van deuren en kozijnen. Daar zijn wij trots op en hopen dit nog vele jaren te mogen blijven doen.

Inwoners van Beverwijk kunnen bij Belisol terecht voor:

 • Kunststof kozijnen, aluminium kozijnen en houten kozijnen
 • Uw volledige zelf ontworpen voordeur op maat
 • Schuifpuien in kunststof, aluminium of hout
 • 40 jaar vakmanschap
 • Met eigen inmeters en plaatsers

De kozijnen en voordeuren van Belisol zijn bovendien:

 • Duurzaam
  Via de website van Duurzaam Bouwloket krijgt u een goed beeld van de maatregelen die u kunt treffen en de leveranciers die u van dienst kunnen zijn. Er zijn geen zakelijke afspraken gemaakt met deze leveranciers. U bepaalt zelf of u een leverancier rechtstreeks benadert of dat u zich laat begeleiden door deskundigen van Duurzaam Bouwloket.

Subsidieregeling 'duurzaam renoveren' Noord-Holland
De Provincie Noord-Holland stelt vanaf 1 januari 2015 de subsidieregeling ‘duurzaam renoveren Noord-Holland’ open. In totaal stelt de provincie € 1 miljoen beschikbaar voor de renovatie van bestaande woningen. De subsidie kan worden aangevraagd door woningeigenaren en verhuurders. Zie voor meer informatie over de regeling en de voorwaarden het subsidieloket van de provincie Noord-Holland.

 • Diefstal en inbraak veilig
  Diefstal en inbraak in woningen is in 2012 in Beverwijk gestegen met 50,4% tot een totaal van 182 ten opzichte van een jaar eerder. Het aantal inbraken in garages, schuren en tuinhuizen is gedaald met 5 delicten tot een totaal van 47. Veiligheid is voor iedereen van groot belang, Belisol levert de inwoners van Beverwijk een breed gamma aan veilige oplossingen voor uw nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien. Kom eens langs bij onze showroom voor een gratis advies op maat.

Afstand tot showroom Belisol Noord-Holland
Vanuit Beverwijk rijdt u in circa 29 minuten naar onze showroom Belisol Noord-Holland op de Skoon 3 in Oostzaan. Wij voorzien u graag van advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien. De showroom is goed bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

A.Hofmanweg 32
2031 BL Haarlem

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten