Aluminium of kunststof kozijnen nodig in Breukelen?

Belisol Utrecht is uw specialist als u op zoek bent naar kunststof of aluminium kozijnen. Sinds 1977 is Belisol een toonaangevend bedrijf in kozijnen en deuren, met vestigingen in Nederland maar ook in België en in Frankrijk. Door de constante groei worden dagelijks 150 woningen voorzien van nieuwe kozijnen en deuren van Belisol. De bewoners kiezen o.a. voor Belisol vanwege onze Beloften die wij iedere dag waar maken. Met onze vier vaste waarden, bent u gegarandeerd van een schitterend resultaat.

Aluminium kozijnen
Aluminium kozijnen zijn super stevig maar toch ook elegant en slank. Door de onwrikbare kwaliteit gaan deze kozijnen jaren mee en hebben ze uitstekende isolatiewaarden. Wat zijn de voordelen van aluminium kozijnen?

De voordelen:

  • Duurzaam en vormvast
  • Licht en stevig
  • Veilig
  • Kleurvast en onderhoudsvriendelijk

Assortiment
Naast onze aluminium kozijnen bieden wij u ook houten en kunststof kozijnen aan. Hierbij hebben wij ook deuren en schuifpuien in alle drie de materialen beschikbaar. Het is dus ook mogelijk om te combineren. Graag nodigen wij u uit om langs te komen in onze showroom zodat wij u een passend advies kunnen geven. Wilt u er zeker van zijn dat wij uitgebreid de tijd voor u hebben? Plan dan een afspraak in via onze website.

Kies de deur die bij u past
Bij Belisol kunt u uw deur volledig zelf ontwerpen. Hierdoor kunt u precies de stijl kiezen die u graag in uw huis terug wilt zien. Authentiek of juist modern, alles is mogelijk. Hiernaast worden de deuren door ons gemonteerd waardoor wij garant staat voor een perfecte afwerking binnen de afgesproken planning.

Referenties
Voorbeelden van onze aluminium kozijnen en deuren tot onze houten en kunststof kozijnen vind u op onze website. Onze tevreden klanten laten graag hun projecten aan u zien. Voor toegang klik hier.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

De Liesbosch 4D
3439 LB Nieuwegein

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 - 17:00
Woensdag 12:00 - 17:00
Donderdag 12:00 - 17:00
Vrijdag 12:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten