Kozijnen, Deuren en Schuifpuien Brunssum

Belisol uw partner voor het leveren van ramen, deuren en schuifpuien op maat in Brunssum. In slechts 22 minuten rijden bent u al bij onze showroom. Hier vindt u ons uitgebreide gamma aan kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout.

Bent u op zoek naar esthetisch, technisch en goed isolerende kozijnen of deuren? Dan zit u bij Belisol meer dan goed. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze, met onze jarenlange ervaring weten wij exact welke oplossing het beste bij u past. Kom langs bij onze showroom, of vraag hier alvast advies aan.

Afstand van Brunssum tot de showroom van Belisol Maasmechelen
Vanaf Brunssum rijdt u in circa 22 minuten naar onze Belisol showroom op de Rijksweg 503 in Maasmechelen. Onze showroom is goed bereikbaar en heeft bovendien voldoende parkeerruimte.

Voor een goed en volledig advies op maat, kunt u het beste uw bouw of verbouwplannen meenemen. Onder het genot van een heerlijke kop koffie kunnen wij dan bekijken welke kozijnen en deuren het beste passen bij uw woning. Wij kijken uit naar uw komst, tot binnenkort!

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Outre-Cour 122
4651 Battice

Openingsuren

Maandag 9:30 - 17:00
Dinsdag 9:30 - 17:00
Woensdag 9:30 - 17:00
Donderdag 9:30 - 17:00
Vrijdag 9:30 - 17:00
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten