Bouw of verbouw plannen? Belisol uw specialist in deuren en kozijnen!

Op slechts een kwartiertje gelegen van Bunnik ligt uw Belisol specialist. Belisol is gespecialiseerd in kunststof, houten en aluminium kozijnen en deuren. Al meer dan 39 jaar staat Belisol bekend voor de hoge kwaliteit en service van kozijnen en deuren. Het bedrijf is opgestart in 1977 in België en is inmiddels uitgegroeid tot 80 vestigingen verdeelt over Nederland, België en Frankrijk. Door het aanbod van drie soorten materialen kunnen wij u een uitgebreid assortiment aanbieden. Naast kozijnen en deuren heeft Belisol ook schuifdeuren en garagepoorten in het assortiment.

Onze materialen:

Kunststof
Onze kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en looks, bijv. een aluminiumlook of een houtlook. Hiernaast biedt kunststof een uitstekende isolatie en ook nog een interessant prijskaartje!

Hout
Hout is een natuurlijke warmte en vocht regelaar die zowel thermisch en akoestisch heel goed isoleert. Belisol biedt een zeer hoogwaardig hout waardoor het hout onderhoudsvriendelijk is. Verder biedt hout tal van mogelijkheden wat betreft modellen

Aluminium
Ondanks dat onze aluminium kozijnen slank en elegant zijn, zijn ze toch super stevig en hebben ze een hoge kwaliteit die jaren mee gaat. Vroeger waren de isolatie waarden van aluminium laag, tegenwoordig is het tegendeel waar. Onze aluminium kozijnen bieden uitstekende isolatie voorwaarden.

Geïnteresseerd?
Onze showroom in Nieuwegein is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 12:00u tot 17:00u en op zaterdag van 10:00u tot 14:00u. Indien u graag een afspraak wilt maken klik dan hier.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

De Liesbosch 4D
3439 LB Nieuwegein

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 - 17:00
Woensdag 12:00 - 17:00
Donderdag 12:00 - 17:00
Vrijdag 12:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten