Castricum - Kozijnen, Deuren en Schuifpuien

Belisol heeft diverse opdrachten mogen uitvoeren voor het plaatsen van kozijnen en deuren in Castricum. Dit varieerd van kunststof kozijnen, tot aluminium kozijnen tot een houten voordeur en een aluminium schuifpui.

Dit hebben wij altijd met met veel plezier mogen doen en dat betaald zich nu dubbel en dwars uit. Met de positieve reacties heeft Belisol ook opdrachten gekregen om kunststof deuren en ramen te plaatsen in Akersloot, Bakkum, Bakkum-Noord, Castricum aan Zee, De Woude, Dusseldorp en Limmen.

Kozijnen en deuren van Belisol staan voor:

  • Duurzaamheid
    Thuis kunt u met een aantal kleine maatregelen al snel geld én energie besparen. Heeft u een koopwoning? Dan kunt u ook zelf kiezen voor maatregelen als zonnepanelen of extra isolering. Hier kunt u soms subsidie voor krijgen. Heeft u een huurwoning? Neem dan contact op met uw woonmaatschappij voor de mogelijkheden.

Kijk voor meer tips over snel energie én geld besparen in uw woning op www.energielastenverlager.nl, www.meermetminder.nl en www.milieucentraal.nl

Energie besparen in een koopwoning
Heeft u een koophuis? Dan kunt u zelf grotere maatregelen nemen om energie te besparen, bijvoorbeeld door zonnepanelen op uw dak te plaatsen of te kiezen voor dubbele ramen. Soms kunt u hiervoor subsidie krijgen. Kijk dus voordat u begint met verbouwen op www.energiesubsidiewijzer.nl.

Provincie Noord-Holland wil 100 bestaande woningen vergaand duurzaam renoveren door het treffen van energiebesparende maatregelen en door het opwekken van duurzame energie. Deze woningen worden dan als voorbeeld gebruikt voor bouwbedrijven, verhuurders en particuliere woningeigenaren. Meer informatie over deze duurzame subisdie

Duurzaam klussen en verbouwen
Gaat u klussen of verbouwen? Kijk dan op www.duurzaambouwloket.nl voor meer informatie over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken. Zo bespaart u geld en helpt u mee aan een groener en schoner Castricum.

  • Diefstal en inbraak veiligheid
    Diefstal en inbraak in woningen is in 2012 in Castricum gestegen met 0,0% tot een totaal van 113 ten opzichte van een jaar eerder. Het aantal inbraken in garages, schuren en tuinhuizen is gedaald met 4 delicten tot een totaal van 23. Veiligheid is voor iedereen van groot belang, Belisol Noord-Holland levert een breed gamma aan veilige oplossingen voor uw nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien. Kom eens langs bij onze showroom voor een gratis advies op maat.

Afstand tot showroom Belisol Noord-Holland
Vanuit Castricum rijdt u in circa 30 minuten naar onze showroom Belisol Noord-Holland op de Skoon 3 in Oostzaan. Wij voorzien u graag van advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien. De showroom is goed bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

A.Hofmanweg 32
2031 BL Haarlem

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten