Kozijnen, Deuren en Schuifpuien - Chaam

BELISOL DÉ SPECIALIST VOOR UW KOZIJNEN, VOORDEUR EN/OF SCHUIFPUI

Verbouwplannen? Belisol is uw partner voor het leveren en plaatsen van kozijnen, deuren en schuifpuien op maat in Chaam. Onze showroom in Breda is gevestigd op slechts 17 minuten rijden van Chaam.

Belisol heeft een uitgebreid gamma van kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Onze producten zitten zowel esthetisch, als technisch goed in elkaar, ze zijn goed isolerend en voldoen bovendien aan de laatste veiligheidsnormen. Dus gaat u renoveren of verbouwen? Met Belisol haalt u dé specialist in huis voor uw kozijnen, deuren en schuifpuien. Kom langs bij onze showroom of vraag hier alvast advies aan.

Afstand van Chaam tot de showroom van Belisol Breda
Vanuit Chaam rijdt u in circa 18 minuten naar onze showroom Belisol Breda op de Neerloopweg 20. Wij zijn dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Wij helpen u graag met de aanschaf van uw nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien. De showroom is goed bereikbaar met volop gelegenheid tot parkeren.

De volledige route kunt u ook vinden door hier te klikken.

Kozijnen van Belisol
Kunststof kozijnen, aluminium kozijnen of toch liever kozijnen in hout? Het is niet altijd makkelijk om de voordelen en nadelen met elkaar te vergelijken. Wij helpen u graag op weg.

Deuren van Belisol
Bij Belisol Breda ontwerpen we uw deuren zelf. Het productieproces controleren we voortdurend. Bovendien monteren we uw deuren zelf. Zo staan we garant voor onberispelijke afwerking binnen de afgesproken planning.

Een schuifpui van Belisol
Van nieuwbouw tot renovaties, bij Belisol Breda vind u de ideale schuifpui voor uw woning. Welke afmetingen en materialen u ook voor uw schuifpui kiest: kunststof, hout of aluminium. We lopen graag met u de voor- en nadelen na van schuifpuien in elk materiaal.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Neerloopweg 20
4814 RS Breda

Openingsuren

Maandag 8:30 - 17:00
Dinsdag 8:30 - 17:00
Woensdag 8:30 - 17:00
Donderdag 8:30 - 17:00
Vrijdag 8:30 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 15:00
Zondag Gesloten