Uw oude houten kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen in De Bilt?

Zijn uw kozijnen en deuren aan vervanging toe? Belisol Utrecht helpt u graag verder. Belisol is de renovatie specialist in Nederland, België en Frankrijk. Net zoals men in De Bilt gespecialiseerd is in het voorspellen van het weer. Na 39 jaar heeft Belisol een hoop ervaring opgebouwd om iedere renovatie aan te kunnen.

Een oude woning? Hout of toch misschien kunststof?
Als men een oude woning gaat renoveren wordt meestal niet direct aan kunststof gedacht. Tegenwoordig is kunststof zo geoptimaliseerd dat u zelfs in een oude woning kunststof kunt plaatsen, zonder dat het direct zichtbaar is dat u kunststof kozijnen heeft. Het is namelijk mogelijk om een kozijn te plaatsen met houtnerf en met een hout verbinding. Hiernaast heeft u bij kunststof kozijnen weinig tot geen onderhoud. Bij houten kozijnen is jaarlijks onderhoud vereist. Meer informatie hierover vindt u hier.

Als u kiest voor kunststof kozijnen is er een mogelijkheid om dit te combineren met een ander materiaal. Veel van onze klanten kiezen er bijvoorbeeld voor hun kunststof kozijnen te combineren met een houten voordeur. Op onze referentie pagina kunt u hier voorbeelden van zien.

Hoe maak ik een keuze?
Omdat wij begrijpen dat het moeilijk is om de juiste keuze te maken, hebben wij de keuzehulptool voor u. Deze tool helpt u verder.

Wat zijn de kosten?
Als u zich afvraagt wat de kosten zullen zijn dan kan onze budgetindicator u verder helpen. Deze calculator geeft u een kosten indicatie zodat u kunt kijken of dit in uw budget past.

Hoe kom ik van De Bilt bij Belisol Utrecht?
Ons filiaal in Utrecht ligt op ongeveer 12 minuten van De Bilt. Als u de exacte route wilt berekenen klikt u hier. Onze collega’s helpen u graag verder. Onze openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 12:00u tot 17:00u en op zaterdag van 10:00u tot 14:00u.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

De Liesbosch 4D
3439 LB Nieuwegein

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 - 17:00
Woensdag 12:00 - 17:00
Donderdag 12:00 - 17:00
Vrijdag 12:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten