Kunststof kozijnen specialist Deventer - al meer dan 39 jaar!

BENT U OP ZOEK NAAR KUNSTSTOF KOZIJNEN, EEN DEUR OF EEN SCHUIFPUI IN DEVENTER?

Bij Belisol kunt u kiezen uit diverse modellen kunststof kozijnen. Wilt u daarnaast een mooie kunststof voordeur om uw huis de uitstraling te geven die het verdiend en/of een prachtige kunststof schuifpui als verlengstuk voor uw tuin? Belisol heeft een breed assortiment kunststof kozijnen, kunststof deuren en kunststof schuifpuien voor uw prachtige woning in Deventer.

De voordelen van kunststof kozijnen even op een rijtje:

 • Kunststof kozijnen hebben een uitstekende isolatiewaarde
 • Kunststof kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk
 • Kunststof kozijnen kunnen al dan niet voorzien worden van een houtnerf structuur
 • Kunststof kozijnen van Belisol kunnen geleverd worden in duizenden kleuren
 • Kunststof kozijnen hebben een gegarandeerd lange levensduur, op onze kozijnen geven wij dan ook 20 jaar garantie!

Mocht u in Deventer e.o. wonen, bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom om onze kunststof kozijnen eens van dichtbij te bekijken, dan vertellen wij u ook graag over de mogelijkheden op het gebied van:

 • Duurzaamheid
  Uw woning energiezuiniger maken zonder zelf te investeren? Dat kan met het woningabonnement, een nieuw concept dat met Deventer bedrijven, woningbouwcorporaties, Sallcon en de gemeente tot stand is gekomen. Met het woningabonnement kunt u energiebesparende en comfort verhogende maatregelen nemen tegen een vast maandelijks bedrag. Ga voor meer informatie naar de website van Energie in Deventer. De keuze voor nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien spelen een belangrijke rol op het gebied van huis isolatie. Belisol helpt de inwoners van Deventer graag bij het maken van de juiste keuze.
 • Diefstal en inbraak veilige kozijnen
  Diefstal en inbraak in woningen is in 2012 in Deventer gestegen met 0,6% tot een totaal van 320 ten opzichte van een jaar eerder. Het aantal inbraken in garages, schuren en tuinhuizen is gestegen met 23 delicten tot een totaal van 131. Veiligheid is voor iedereen van groot belang, Belisol levert in Deventer een breed gamma aan veilige oplossingen voor uw nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien. Kom eens langs bij onze showroom voor een gratis advies op maat.

Afstand tot showroom Belisol Apeldoorn
Vanuit Deventer rijdt u in een kleine 20 minuten naar ons kantoor in Apeldoorn. Wij voorzien u graag van advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien. De showroom is goed bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Lange Amerikaweg 71-B
7332 BP Apeldoorn

Openingsuren

Maandag 8:30 - 17:00
Dinsdag 8:30 - 17:00
Woensdag 8:30 - 17:00
Donderdag 8:30 - 17:00
Vrijdag 8:30 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 13:30
Zondag Gesloten