Kunstsof Kozijnen, Deuren en Schuifpuien Ede

Ede is een gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, te vinden op de westflank van de Veluwe en de zuidelijke Gelderse vallei. De gemeente Ede beslaat zo’n 32.ooo hectare en staat daarmee op de 8e plaats van grootste gemeenten in Nederland.

Nieuwe kozijnen en deuren nodig in de gemeente Elst? Belisol levert uiteraard ook ramen en deuren in de gemeente Elst, alsmede in de omliggende dorpen Bennekom, Deelen, Ederveen, Harskamp, Hoenderloo, De Klomp, Lunteren, Otterlo en Wekerom.

Duurzaamheid
U kunt als woningeigenaar of Vereniging Van Eigenaren (VvE) in aanmerking komen voor een Stimuleringslening duurzaamheid. Met de lening kunt u duurzaamheidsmaatregelen aan uw woning uitvoeren. Zoals het plaatsen van zonnepanelen, de isolatie van gevels, daken en ramen of voor de afkoppeling van regenwater van het riool. Voor het aanvragen maakt u gebruik van het formulier: Aanvraagformulier Stimuleringslening duurzaamheid particulier. Goede isolatie is een belangrijk element om duurzaam met energie om te gaan. De keuze voor nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien spelen daarbij een belangrijke rol. Belisol helpt de inwoners van de gemeente Ede graag bij het maken van de juiste keuze.

Diefstal en inbraak
Diefstal en inbraak in woningen is in 2012 in Ede gestegen met 12,5% tot een totaal van 530 ten opzichte van een jaar eerder. Het aantal inbraken in garages, schuren en tuinhuizen is gedaald met 8 delicten tot een totaal van 44. Veiligheid is voor iedereen van groot belang, Belisol levert in de gemeente Elst een breed gamma aan veilige oplossingen voor uw nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien. Kom eens langs bij onze showroom voor een gratis advies op maat.

Afstand tot showroom Belisol Apeldoorn
Vanuit Ede rijdt u in maximaal een half uur naar ons kantoor in Apeldoorn. Wij voorzien u graag van advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien. De showroom is goed bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Lange Amerikaweg 71-B
7332 BP Apeldoorn

Openingsuren

Maandag 8:30 - 17:00
Dinsdag 8:30 - 17:00
Woensdag 8:30 - 17:00
Donderdag 8:30 - 17:00
Vrijdag 8:30 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 13:30
Zondag Gesloten