Etten-Leur - Kozijnen, Deuren en Schuifpuien

IS UW WONING IN ETTEN-LEUR TOE AAN NIEUWE KOZIJNEN, EEN VOORDEUR OF SCHUIFPUI?

Wilt u liever uw voordeur vervangen of denkt u aan het plaatsen van een schuifpui? Ontdek bij Belisol Breda de diverse mogelijkheden.

Belisol Breda is als kozijnen, voordeuren en schuifpui specialist al jaren actief in Etten-Leur. Belisol Breda adviseert, verkoopt en monteert in Etten-Leur: kunststof kozijnen, houten kozijnen, aluminium kozijnen, kunststof deuren, houten deuren, aluminium deuren, kunststof schuifpuien, houten schuifpuien en aluminium schuifpuien.

De specialist voor het plaatsen van kozijnen in de regio Etten-Leur
Voor het plaatsen van houten, kunststof of aluminium kozijnen in Etten-Leur kunt u terecht bij Belisol Breda. Wij zijn specialist in het ontwerpen, vervangen en monteren van kozijnen, schuifpui en voordeur.

Bezoek onze showroom in Breda
Bezoek onze showroom in Breda om een idee te krijgen van de look & feel van ons ruime gamma materialen, kleuren en stijlen voor uw kozijnen, schuifpuien en deuren. Onze showroom is geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Onze showroom in Breda is gemakkelijk met de auto te bereiken vanuit Etten-Leur. In nog geen 10 minuten neemt u met de auto de Attelakenseweg naar de Liesbosweg. Neem vervolgens de Leursebaan naar de Heilaar-Noordweg. Wij zitten op de Neerloopweg 20 in Breda en hebben voldoende parkeergelegenheid.

Maak een vrijblijvende afspraak met onze adviseur
Onze adviseur komt met plezier bij u thuis in Etten-Leur voor een vrijblijvend professioneel advies op maat van uw woning en uw wensen voor esthetiek, onderhoud of technische vereisten. Hij bekijkt de staat van uw kozijnen en deuren, veiligheid, isolatie, en voert bij renovatie alvast een eerste opmeting uit om een offerte op maat uit te werken.

Kozijnen van Belisol
Kunststof kozijnen, aluminium kozijnen of toch liever kozijnen in hout? Het is niet altijd makkelijk om de voordelen en nadelen met elkaar te vergelijken. Wij helpen u graag op weg.

Deuren van Belisol
Bij Belisol Breda ontwerpen we uw deuren zelf. Het productieproces controleren we voortdurend. Bovendien monteren we uw deuren zelf. Zo staan we garant voor onberispelijke afwerking binnen de afgesproken planning.

Een schuifpui van Belisol
Van nieuwbouw tot renovaties, bij Belisol Breda vindt u de ideale schuifpui voor uw woning. Welke afmetingen en materialen u ook voor uw schuifpui kiest: kunststof, hout of aluminium. We lopen graag met u de voor- en nadelen na van schuifpuien in elk materiaal.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Neerloopweg 20
4814 RS Breda

Openingsuren

Maandag 8:30 - 17:00
Dinsdag 8:30 - 17:00
Woensdag 8:30 - 17:00
Donderdag 8:30 - 17:00
Vrijdag 8:30 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 15:00
Zondag Gesloten