Kunststof Kozijnen Geldrop - Belisol

Bouwen of verbouwen? Belisol levert en monteert uw nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien volledig op maat. Onze showroom is gevestigd op slechts 16 minuten rijden van Geldrop.

Met het brede assortiment aan kozijnen en deuren in kunststof, aluminium of hout, heeft Belisol alles in huis om aan uw wensen en eisen te kunnen voldoen. Kom eens langs bij onze showroom of vraag hier alvast een vrijblijvende offerte aan.

Kunststof kozijnen Geldrop
Kunststof kozijnen, aluminium kozijnen of toch liever houten kozijnen? Wat zijn de verschillende eigenschappen, waar moet u op letten en nog belangrijker wat zijn uw wensen? Wij willen u graag helpen de juiste keuze te maken omtrent de aanschaf van uw nieuwe kozijnen in Geldrop.

Deuren van Belisol
Bij Belisol kunt u uw deur helemaal zelf ontwerpen en vormgeven. Wij helpen u daar uiteraard graag bij, zodat de deur volledig aansluit op uw wensen en eisen. Het productieproces wordt nauwlettend in de gaten gehouden en de montage doen wij zelf, zodat wij zeker weten dat het goed wordt gedaan. Dat is één van de vier beloften die wij altijd nakomen.

Een schuifpui van Belisol
Gaat u een nieuw huis (laten) bouwen of uw bestaande woning renoveren? Bij Belisol vind u de ideale schuifpui voor uw woning. We bespreken graag de voor- en nadelen van de verschillende schuifpuien die wij hebben in ons assortiment.

U kunt overigens ook bij Belisol terecht voor dakkapellen, overkappingen en zonweringen. Kom langs en wij laten het graag aan u zien!

Afstand van Geldrop tot de showroom van Belisol Eindhoven
Vanuit Geldrop rijdt u in circa 16 minuten via John F. Kennedylaan naar onze showroom Belisol op de Ekkersrijt 4309 in Son. Wij helpen u graag met de aanschaf van uw nieuwe ramen, deuren of schuifpuien.

De showroom zit overigens vlak naast de Ikea en is goed bereikbaar met volop parkeergelegenheid.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Dillenburgstraat 11
5652 AM Eindhoven

Openingsuren

Maandag 10:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 15:00
Zondag Gesloten