Dé specialist in Kunststof Kozijnen in Goirle

Kunststof kozijnen worden steeds vaker geplaatst in woningen in Goirle. Kunststof kozijnen hebben namelijk een aantal voordelen t.o.v. van aluminium kozijnen en houten kozijnen. Ze zijn tegenwoordig bijna niet meer van houten kozijnen te onderscheiden en hebben bovendien een hoop voordelen.

Belisol heeft een breed assortiment ramen, deuren en schuifpuien. Wij maken alles op maat en hebben alles in huis, om uw woning te voorzien van kozijnen volledig afgestemd op uw wensen en eisen. Naast kunststof en houten kozijnen, hebben wij ook aluminium kozijnen. Aluminium kozijnen zijn duurzaam en vormvast, licht en stevig en bovendien onderhoudsvriendelijk.

Heeft u een woning en wilt u uw kozijnen laten vervangen in Goirle? Belisol is de specialist voor het op maat plaatsen en monteren van uw kozijnen, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

De voordelen van kunststof kozijnen:

Belisol heeft in Goirle al diverse woningen mogen voorzien van kunststof kozijnen, bekijk onze referenties voor een project bij u in de buurt.

Belisol komt graag langs
Om u zo goed mogelijk advies te kunnen geven is het belangrijk dat wij uw huidige woonsituatie goed in beeld hebben. Belisol komt daarom graag bij u thuis langs om een zo goed mogelijk advies op maat te kunnen geven. Gedurende het gesprek leggen wij met plezier uit welke mogelijkheden u allemaal heeft bij Belisol voor de aanschaf van nieuwe kozijnen

Tijdens het oriënterende gespreken lopen wij dan direct door uw huis heen om maten op te nemen zodat wij u alvast een vrijblijvende offerte kunnen opmaken.

Om onze producten te zien en te voelen raden wij u aan om even langs onze showroom te rijden. U bent van harte welkom, wij zitten op circa 12 minuten rijden van Goirle vandaan. Met deze link heeft u direct de navigatie gegevens, wij hebben voldoende parkeergelegenheid.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Jules Verneweg 21-14
5015 BE Tilburg

Openingsuren

Maandag 8:30 - 17:00
Dinsdag 8:30 - 17:00
Woensdag 8:30 - 17:00
Donderdag 8:30 - 17:00
Vrijdag 8:30 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten