Nieuwe kunststof kozijnen Harmelen

Heeft u een woning of appartement in Harmelen en bent u op zoek naar nieuwe kozijnen? Bij Belisol Utrecht kan u terecht voor kozijnen en deuren in kunststof, aluminium of hout.

Belisol Utrecht, voor kleine en grote projecten

Heeft u pas een nieuwe woning gekocht? Of is uw appartement toe aan nieuwe kozijnen of een schuifpui? Wilt u al lang die achterpui aanpakken met openslaande tuindeuren of aluminium schuifpui? Wandel dan zeker even binnen bij Belisol Utrecht, de specialist in de streek voor kozijnen, deuren en schuifpuien.

Het meest verkochte product bij Belisol Utrecht zijn nog steeds houten en kunststof kozijnen. Maar ook kunststof voordeuren en aluminium schuifpuien zitten in de lift. Maar Belisol is meer dan alleen kozijnen. Ook voor lichtstraten, screens, rolluiken en dakkapellen bent u bij Belisol Utrecht aan het juiste adres.

Nieuwe kozijnen, hoe gaat dat in zijn werk?

Denkt u aan kunststof kozijnen? Surf dan eerst naar de tools op de Belisol-website. De keuzehulp helpt u kiezen tussen kunststof, aluminium en hout. Met de kozijnsimulator kan u kijken welke kleur van kozijn het best bij uw gevel past. De budgetindicator tenslotte geeft een eerste indicatie van het budget voor uw nieuwe kozijnen en deuren.

Weet u genoeg? Dan bent u klaar voor een bezoek aan de showroom van Belisol Utrecht of een vrijblijvende afspraak met een Belisol adviseur bij u thuis. Een bezoek of offerte verbindt u overigens tot niets. Neem rustig de tijd om er even over na te denken.

Mocht u besluiten om met Belisol in zee te gaan, dan zijn dit de vervolg stappen:

  1. Onze technische opmeter komt bij u langs voor een definitieve inmeting van de maten.
  2. De kozijnen gaan in productie en enkele weken later komen onze gespecialiseerde monteurs langs om uw nieuwe kozijnen en deuren te plaatsen.
  3. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de service na verkoop werkt u enkel met erkende Belisol vakmannen. Dat is één van onze vier Belisol Beloften!

Overtuigd van de kwaliteiten van Belisol? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op. Of kom langs in de showroom van Belisol Utrecht aan De Liebosch in Nieuwegein. Dit is slechts 15 minuten rijden vanaf het centrum van Harmelen. Koffie staat klaar!

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Reeuwijkse Poort 301
2811 NV Reeuwijk

Openingsuren

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten