Kozijnen, Deuren en Schuifpuien Heerhugowaard

Heerhugowaard is een plaats en gemeente in de regio West-Friesland en de Nederlandse provincie Noord-Holland. Heerhugowaard heeft 53.305 inwoners. Belisol heeft in de afgelopen 30 jaar voor vele inwoners van Heerhugowaard nieuwe kozijnen en deuren geplaatst. Dit hebben wij met heel veel plezier gedaan en hopen dit nog vele jaren te mogen doen. Belisol levert uiteraard ook ramen en deuren in de omliggende regio’s Broekhorn, Draai, De Noord, Veenhuizen en Verlaat.

Duurzaamheid
Goede isolatie is bijvoorbeeld een belangrijk element om duurzaam met energie om te gaan. De keuze voor nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien spelen daarbij een belangrijke rol. Belisol helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Heerhugowaard heeft hoge ambities met duurzaamheid. Heerhugowaard heeft de ambitie uitgesproken om tussen nu en 2030 volledig energieneutraal te worden. Centraal staat het terugdringen van het directe energiegebruik voor wonen, werken en verkeer en vervoer en het opwekken van duurzame energie.

Subsidies
Op dit moment zijn er nog geen subsidies vanuit de gemeente beschikbaar. Wanneer de gemeente weer een subsidieregeling heeft, zal dit via het Stadsnieuws en deze website worden gecommuniceerd. Op de website http://www.energiesubsidiewijzer.nl/kunt u regelmatig kijken of er via een andere instantie subsidie beschikbaar is.

Diefstal en inbraak
Diefstal en inbraak in woningen is in 2012 in Heerhugowaard gedaald met 10,6% tot een totaal van 203 ten opzichte van een jaar eerder. Het aantal inbraken in garages, schuren en tuinhuizen is gestegen met 2 delicten tot een totaal van 40. Veiligheid is voor iedereen van groot belang, Belisol levert de inwoners van Heerhugowaard een breed gamma aan veilige oplossingen voor uw nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien. Kom eens langs bij onze showroom voor een gratis advies op maat.

Afstand tot showroom Belisol Noord-Holland
Vanuit Heerhugowaard rijdt u in circa 30 minuten naar onze showroom Belisol op de Skoon 3 in Oostzaan. Wij voorzien u graag van advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien. De showroom is goed bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Fluorietweg 25A
1812 RR Alkmaar

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 15:30
Zondag Gesloten