Hoorn - Kozijnen, Deuren en Schuifpuien Hoorn

Bent u op zoek naar een nieuwe voordeur of mooie kozijnen voor uw woning in Hoorn? Zoek dan niet verder, Belisol heeft het meest uitgebreide assortiment kozijnen, voordeuren en schuifpuien. De opties en kleuren zijn legio. Bij Belisol heeft u de mogelijkheid uw wensen en eisen volledig te vertalen in een mooie set kozijnen en voordeuren op maat. Kom langs in onze showroom of vraag hier alvast online advies aan.

Kozijnen van Belisol staan garant voor:

  • Duurzaamheid
    Goede isolatie is bijvoorbeeld een belangrijk element om duurzaam met energie om te gaan. De keuze voor nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien spelen daarbij een belangrijke rol. Belisol helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Als inwoner, ondernemer of instelling binnen de gemeente Hoorn kunt u vanaf heden terecht op de website www.puurhoorn.nl. Zo kunt u onder andere aansluiten bij de website, je eigen duurzame initiatief promoten en krijgt u handige tips op het gebied van duurzaamheid. Dit alles met als doel om de gemeente Hoorn in 2040 klimaatneutraal te krijgen.

Via landelijke en lokale acties vragen we aandacht voor het thema duurzaamheid. Speciaal hiervoor is het logo 'Puur Hoorn' ontwikkeld, dat in alle communicatie rond dit thema te zien zal zijn. We willen op deze manier zoveel mogelijk aandacht krijgen voor de noodzaak om bewust om te gaan met energieverbruik.

Besparingsmaatregelen treffen
Via de website van Duurzaam Bouwloket krijgt u een goed beeld van de maatregelen die u kunt treffen en de leveranciers die u van dienst kunnen zijn. Er zijn geen zakelijke afspraken gemaakt met deze leveranciers. U bepaalt zelf of u een leverancier rechtstreeks benadert of dat u zich laat begeleiden door deskundigen van Duurzaam Bouwloket.

Subsidieregeling 'duurzaam renoveren' Noord-Holland
De Provincie Noord-Holland stelt vanaf 1 januari 2015 de subsidieregeling ‘duurzaam renoveren Noord-Holland’ open. In totaal stelt de provincie € 1 miljoen beschikbaar voor de renovatie van bestaande woningen. De subsidie kan worden aangevraagd door woningeigenaren en verhuurders. Zie voor meer informatie over de regeling en de voorwaarden het subsidieloket van de provincie Noord-Holland.

  • Diefstal en inbraak
    Diefstal en inbraak in woningen is in 2012 in Hoorn gedaald met 4,6% tot een totaal van 268 ten opzichte van een jaar eerder. Het aantal inbraken in garages, schuren en tuinhuizen is gestegen met 4 delicten tot een totaal van 65. Veiligheid is voor iedereen van groot belang, Belisol levert de inwoners van Hoorn een breed gamma aan veilige oplossingen voor uw nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien. Kom eens langs bij onze showroom voor een gratis advies op maat.

Afstand tot showroom Belisol Noord-Holland
Vanuit Hoorn rijdt u in circa 30 minuten naar onze showroom Belisol op de Skoon 3 in Oostzaan. Wij voorzien u graag van advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien. De showroom is goed bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Fluorietweg 25A
1812 RR Alkmaar

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 15:30
Zondag Gesloten