Specialist Kunststof Kozijnen en Voordeuren Hulst

Kunststof kozijnen heb je in vele soorten en maten. Belisol heeft in bijna 40 jaar tijd alle soorten kozijnen in haar hand gehad en weet dat alleen de beste kwaliteit kozijnen voldoen aan de wensen en eisen van vandaag.

Belisol heeft al diverse woningen in Hulst voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en voordeuren. Het van origine Vlaamse Belisol voelt zich nauw verbonden met Hulst, omdat het stadje het dichtst bij een Vlaamse stad ligt qua karakter. Belisol komt dan ook graag in Hulst voor het plaatsen van kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen van Belisol zijn:

Naast kunststof kozijnen, hebben wij uiteraard ook alle kunststof voordeuren op maat en schuifpuien op maat waarmee u uw woning kan aankleden. We hebben te veel om op te noemen om dit allemaal op deze pagina te plaatsen. Mocht u geïnteresseerd zijn komen wij graag een keer langs bij u thuis voor advies op maat of kom langs in onze showroom in Goes. Wij zitten op circa 45 minuten rijden van Hulst, klik hier voor de routebeschrijving.

Aluminium en houten kozijnen
Naast kunststof kozijnen, leveren wij ook aluminium en houten kozijnen in alle soorten en maten. Vrijwel ieder type kozijn kan Belisol leveren, mocht u willen weten wat de verschillen zijn t.o.v. kunststof, leggen wij dat graag aan u uit.

Showroom Belisol Goes
Neem de N258 en de N6, neem vervolgens de A58 en de afslag bij knooppunt de Poel, ons kantoor bevindt zich vanaf daar op twee minuten rij-afstand. Wij hebben voldoende parkeergelegenheid.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Nobelweg 2-24
4462 GK Goes

Openingsuren

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 15:00
Zondag Gesloten