Kozijnen, Deuren en Schuifpuien Leiderdorp

Bouw of verbouwplannen? Belisol heeft een breed gamma aan nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien. Onze showroom in Leiden is gevestigd op slechts 10 minuten rijden van Leiderdorp.

Belisol al 40 jaar een vertrouwd adres voor kozijnen en deuren in kunststof, aluminium of hout in Leiderdorp. Belisol levert bovendien schuifpuien, tuindeuren en dakkapellen in verschillende soorten en maten. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en esthetisch hoogstaand. Voor uw nieuwe ramen, deuren of schuifpuien bent u bij Belisol aan het juiste adres. Voor meer informatie bel ons, vraag advies aan of kom langs in onze showroom!

Afstand van Leiderdorp tot de showroom van Belisol Leiden
Vanuit Leiderdorp rijdt u in circa 10 minuten naar onze Belisol showroom in Leiden op de Flevoweg 6. De showroom is goed bereikbaar met volop gelegenheid tot parkeren.

Met het openbaar vervoer is het circa 24 minuten, u stapt uit op station Groenoord en loopt in ongeveer 11 minuten naar onze showroom.

Wij zien u graag daar of komen met evenveel plezier bij u thuis langs. Geeft u maar wat voor u het beste schikt, onze nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien staan wagenwijd voor u open.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Flevoweg 6
2318 BZ Leiden

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten