Leverancier van Alu en Kunststof kozijnen Lelystad

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen, deuren of een schuifpui voor uw woning in Lelystad? Belisol heeft diverse projecten mogen uitvoeren in Lelystad e.o.. Onze opdrachten variëren van het plaatsen van kunststof deuren en kozijnen met houtnerf structuur in een jaren 30 huis tot het plaatsen van aluminium kozijnen in een typisch design huis.

Bij Belisol zijn de mogelijkheden legio. Naast aluminium en kunststof, plaatsen wij uiteraard ook houten deuren en kozijnen. Alles wat wij doen leveren wij op maat, passend bij uw woning, smaak en budget. Wij komen graag bij u thuis langs om samen te bekijken wat bij u het beste past, met onderstaand formulier kunt u direct een afspraak maken, u bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Dronten. Wij zijn gevestigd op slechts 17 minuten rijden vanaf Lelystad centrum.

Voordelen kunststof kozijnen:

  • Uitstekende isolatie
  • Onderhoudsvrij
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren en profiel stijlen
  • Budgetvriendelijk
  • Ook mogelijk met houtnerf structuur

Afstand van Lelystad tot de showroom van Belisol Dronten
Vanuit Lelystad rijdt u in circa 17 minuten naar dé Belisol showroom van uw regio op De Ee 6 in Dronten. Wij helpen u graag door het geven van advies op maat omtrent de aanschaf van uw nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien. De showroom is makkelijk bereikbaar met ruimschoots gelegenheid tot parkeren.

Bent u woonachtig in de omgeving van Lelystad en zoekt u nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien? Kom dan snel langs bij de showroom van Belisol of vraag hier kosteloos een offerte op maat aan.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

De Ee 6
8253 RB Dronten

Openingsuren

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten