Kozijnen, Deuren en Schuifpuien Lochem

Lochem is een gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt 33.380 inwoners (1 april 2016, bron: gemeente) en heeft een oppervlakte van 215,19km2. Belisol levert, plaatst en monteert kozijnen en deuren in de stad Lochem.

Belisol biedt haar nieuwe kozijnen en deuren ook in de omliggende dorpen Almen, Barchem, Eefde, Epse, Exel, Gorssel, Harfsen, Joppe, Kring van Dorth, Laren (GD), Lochem en Zwiep.

Duurzaamheid
De Provincie Gelderland en de Gemeente Lochem hebben besloten om in 2016 samen een subsidieregeling voor woningisolatie open te stellen voor de periode 15 maart 2016 tot en met 9 december 2016 of tot de datum waarop het subsidieplafond bereikt is. De werkzaamheden dienen binnen deze periode te zijn afgerond en afgerekend.

De subsidieverordening is van toepassing op de volgende maatregelen:

  • Vloerisolatie met een isolatiewaarde (Rd-waarde) van minimaal 2,5 m2 K/W.
  • Dakisolatie met een isolatiewaarde (Rd-waarde) van minimaal 2,5 m2 K/W.
  • Gevelisolatie door het isoleren van (nog niet geïsoleerde) muren door:
    • het aanbrengen spouwmuurisolatie in een bestaande spouw;
    • het aanbrengen van andere gevelisolatie waarbij de isolatiewaarde (Rd-waarde) minimaal 2,5 m2 K/W is.
  • Het vervangen van (dubbel)glas door het plaatsen van HR++glas met een U-waarde van maximaal 1,2 W/m2K.

De Rd-waarde van isolatiematerialen moet vermeld staan op uw offerte; of wanneer u de materialen zelf verwerkt dient een productspecificatie van de gebruikte isolatiematerialen te worden aangeleverd.

NB alleen de kosten voor het HR++ glas inclusief het arbeidsloon en de noodzakelijke aanpassingen van het kozijn komen voor subsidie in aanmerking. U dient hiervoor een gespecificeerde offerte aan te leveren.

Goede isolatie is een belangrijk element om duurzaam met energie om te gaan. Het vervangen van glas kan al effect opleveren, goed geïsoleerde kozijnen en deuren des te meer. De keuze voor nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien speelt een belangrijke rol hierin. Belisol Apeldoorn helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Diefstal en inbraak
Diefstal en inbraak in woningen is in 2012 in Lochem gestegen met 14,0% tot een totaal van 122 ten opzichte van een jaar eerder. Het aantal inbraken in garages, schuren en tuinhuizen is gestegen met 10 delicten tot een totaal van 33. Veiligheid is voor iedereen van groot belang, Belisol Apeldoorn levert een breed gamma aan veilige oplossingen voor uw nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien. Kom eens langs bij onze showroom voor een gratis advies op maat.

Afstand tot showroom Belisol Apeldoorn
Vanuit de gemeente Lochem rijdt u in iets meer dan een half uur via de A1 naar ons kantoor in Apeldoorn. Wij voorzien u graag van advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien. De showroom is goed bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Lange Amerikaweg 71-B
7332 BP Apeldoorn

Openingsuren

Maandag 8:30 - 17:00
Dinsdag 8:30 - 17:00
Woensdag 8:30 - 17:00
Donderdag 8:30 - 17:00
Vrijdag 8:30 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 13:30
Zondag Gesloten