Kozijnen vervangen Loon op Zand

Nieuwe kozijnen Loon op Zand
Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien in Loon op Zand? Loop dan even binnen bij Belisol Tilburg. Belisol is al veertig jaar gespecialiseerd in het plaatsen van kozijnen, deuren en schuifpuien, zowel in kunststof, aluminium als hout.

Maar één kozijn of een totale make-over voor uw woning?
Moet u een kunststof kozijn vervangen in uw woning? Of droomt u van een prachtige aanbouw met grote aluminium schuifpuien? Misschien kiest u voor een klassieke uitstraling en ziet u voor uw manege in Loon op Zand liever allemaal houten kozijnen en een prachtige houten voordeur?

Dan heeft Belisol goed nieuws voor u! Op amper tien kilometer rijden (tien minuutjes) van Loon op Zand vindt u de prachtige showroom van Belisol Tilburg. Ons team van gespecialiseerde adviseurs, opmeters en plaatsers staat klaar om u te helpen met de keuze van uw kozijnen, deuren of schuifpui.

Het verschil tussen kunststof, aluminium en houten kozijnen?
Heel wat factoren bepalen de prijs van uw nieuwe kozijnen. In de eerste plaats de keuze voor het materiaal. Kunststof kozijnen kosten het minst en isoleren het best, maar het kleuraanbod is beperkter dan bij aluminium of hout. Aluminium kozijnen zijn duurder, maar slanker in aanzicht en geschikt voor grote afmetingen, zoals bijvoorbeeld een grote schuifpui voor uw nieuwe aanbouw. Hout is een echte klassieker, isoleert goed, heeft onbegrensde mogelijkheden, maar vraagt wel jaarlijks onderhoud.

Onze keuzehulptool helpt u graag kiezen welk materiaal het best past voor uw project. Bent u al overtuigd van één van onze materialen? Gebruik dan de budgetindicator voor een eerste schatting van het benodigde budget.

Waarom kiezen voor Belisol Tilburg?
Belisol, met meer dan tachtig vestigingen in Nederland, België en Frankrijk is al sinds 1977 een vaste waarde in de branche van ramen en deuren. Kiest u voor Belisol, dan kiest u ook voor de Belisol Belofte. Dat zijn vier vaste waarden, uw garantie op een prachtig resultaat van uw nieuwe kozijnen, deuren of schuifpui.

Kies vandaag nog voor kozijnen, deuren of schuifpuien van Belisol. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op voor een vrijblijvende afspraak. Of wandel even binnen in de toonzaal van Belisol Tilburg. De koffie staat klaar.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Jules Verneweg 21-14
5015 BE Tilburg

Openingsuren

Maandag 8:30 - 17:00
Dinsdag 8:30 - 17:00
Woensdag 8:30 - 17:00
Donderdag 8:30 - 17:00
Vrijdag 8:30 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten