Kunststof kozijnen kopen Maarssen

Is uw woning in Maarssen toe aan nieuwe kunststof kozijnen? Of is uw huidige houten voordeur toch niet zo veilig als u zelf zou willen? Misschien dromen jullie al lang van een prachtige aanbouw met veel licht en grote aluminium schuifpuien?

Belisol Utrecht, specialist in kozijnen, deuren en schuifpuien

Op minder dan twintig minuten rijden van het centrum van Maarssen, vindt u de ruime showroom van Belisol Utrecht. In 1977 bedacht de oprichter Eugène Alen in Brussel het showroom-concept: voor het eerst konden klanten hun kozijnen zien voor ze geplaatst werden. Vandaag zijn de showrooms van Belisol nog steeds een begrip, naast onze scherpe prijzen, gespecialiseerde adviseurs en onze kwalitatieve aftersales.

In de showroom van Belisol Utrecht kunt u het hele gamma van Belisol vinden. U vindt er kozijnen, deuren en schuifpuien in alle materialen (kunststof, aluminium, hout), in alle stijlen (klassiek en modern) en in alle kleuren. Ook voor garagedeuren, dakkapellen, lichtstraten of rolluiken kan u Belisol Utrecht terecht.

Een nieuwe project begint bij Belisol met een vrijblijvend advies. Voor u begint te verbouwen in Maarssen, wandel eerst even binnen bij Belisol Utrecht. Het kost u niets!

Kunt u niet kiezen tussen kunststof, aluminium of hout?

Wij bij Belisol helpen u graag!

U hebt bijvoorbeeld geen zin om uw houten kozijnen nog elk jaar te schuren en te verven, maar u wil wel graag de uitstraling behouden? Geen probleem, Belisol levert en plaatst kunststof kozijnen met houtnerfstructuur in elke gewenste kleur, mét betere isolatie!

Bent u van plan uw achterpui te vervangen voor een grote aluminium schuifpui? Alles netjes in dezelfde kleur of – als u wil – in verschillende kleuren voor kader en vleugel? Belisol heeft het allemaal! Bovendien krijgt bij Belisol 20 jaar garantie op uw kozijnen!

Klaar voor een nieuwe kozijnen in Maarssen? Loop dan eens binnen bij Belisol Utrecht aan De Liebosch in Nieuwegein. De koffie staat klaar! Wordt u liever door ons gebeld? Laat dan hieronder uw gegevens achter en een Belisol-adviseur neemt contact met u op.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

De Liesbosch 4D
3439 LB Nieuwegein

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 - 17:00
Woensdag 12:00 - 17:00
Donderdag 12:00 - 17:00
Vrijdag 12:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten