Op zoek naar deuren en kozijnen in Maartensdijk?

Gaat u (ver)bouwen in Maartensdijk? Voor uw kozijnen en deuren moet u bij Belisol zijn!

Gaat u (ver)bouwen, dan bent u wellicht ook op zoek naar kozijnen en deuren voor uw woning. Met ruim 39 jaar ervaring heeft Belisol de kennis en ervaring in huis om u van advies op maat te voorzien. Op slechts 15 minuten van Maartensdijk ligt onze vestiging Belisol Utrecht, hier staat ons team klaar om u verder te helpen. Belisol heeft een groot assortiment in drie soorten materialen; kunststof, aluminium en hout. Naast kozijnen en deuren bieden wij u ook schuifpuien aan. Klik hier voor onze overige producten.

Kozijnen
In onze showroom hebben wij alle materiaal soorten kozijnen voor u klaar staan zodat u de juiste keuze kunt maken. Eén van onze collega’s laat u graag de voordelen zien van elke materiaal soort.

Deuren
Bij Belisol ontwerpen en monteren wij onze deuren zelf. Hierdoor kunnen wij garant staan voor een perfecte afwerking en plaatsing binnen de afgesproken termijn.

Schuifpuien
Onze schuifpuien zijn beschikbaar in kunststof, aluminium en hout. Met een schuifpui haalt u veel daglicht binnen en tegelijk geniet u van uitzicht op uw terras of tuin. Om te bekijken welke schuifpui het best bij u past nodigen wij u graag uit in onze showroom in Utrecht. Hier kunt u samen met een onze collega’s de opties bekijken.

Afspraak maken
Via onze website kunt u een afspraak inplannen. Het is mogelijk om een afspraak ons in de showroom in te plannen maar we komen ook graag bij u thuis langs. Klik hier als u graag een afspraak zou willen inplannen.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

De Liesbosch 4D
3439 LB Nieuwegein

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 - 17:00
Woensdag 12:00 - 17:00
Donderdag 12:00 - 17:00
Vrijdag 12:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten