Kozijnen, Deuren en Schuifpuien - Middelburg

VERBOUWPLANNEN EN NOG OP ZOEK NAAR EEN KUNSTSTOF KOZIJN IN MIDDELBURG?

Belisol verkoopt, plaatst en monteert kunststof kozijnen, aluminium kozijnen en houten kozijnen in uw gemeente Middelburg. U kunt bij Belisol bovendien ook terecht voor deuren en schuifpuien in kunststof, aluminium of hout. Belisol heeft een breed assortiment in haar showroom staan, zodat u een goed beeld hebt van alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Dus bent u van plan uw woning in Middelburg te verbouwen en bent u op zoek naar nieuwe kozijnen, een voordeur of schuifpui dan bent u bij Belisol aan het juiste adres.

Mocht u meer geïnteresseerd zijn in zonweringen, het aanleggen of vervangen van dakkapellen of het plaatsen van een pergola met schuifdak. Ook daarvoor kunt u terecht bij Belisol, kom langs bij onze showroom dan ziet u meteen hete gehele product aanbod:

  • Kunststof Kozijnen of toch….
    Kunststof kozijnen, aluminium kozijnen of toch liever houten kozijnen? Of een combinatie van kunststof en aluminium? Het zijn keuzes die van belang zijn om nu, maar ook in de toekomst zorgeloos te kunnen blijven genieten van uw kozijnen. Wij helpen u daar graag bij!
  • Deuren op maat
    Bij Belisol maken wij uw voordeur of achterdeur op maat. Of u nu een glazen deur, een kunststof deur, een aluminium deur of een houten deur wil, waar u ook kiest Belisol heeft het! Wij helpen u graag bij het aken van de juiste keuze, volledig afgestemd op uw bestaande of nieuw te ontwerpen woning.
  • Schuifpui soorten en maten
    Wanneer u kiest voor een schuifpui van Belisol, kiest u voor kwaliteit. Wij hebben een breed gamma aan kunststof schuifpuien, houten schuifpuien en aluminium schuifpuien. De grootte bepaald mede het materiaal, esthetiek is uiteraard ook van groot belang, bij Belisol zorgen wij ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit.

Belisol dé specialist voor uw kozijnen, deuren en schuifpuien in Middelburg
Dus bent u op zoek naar een goede en betrouwbare partner met bijna 40 jaar ervaring met het leveren, plaatsen, monteren van kunststof kozijnen, aluminium kozijnen of deuren en schuifpuien in Middelburg. Kom dan langs bij onze showroom of vraag hier alvast online vrijblijvend advies aan!

Showroom Belisol Goes
Kom langs bij onze showroom in Goes, wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur. Maar zijn flexibel genoeg om ook na kantoor uren de showroom voor u open te doen.

Onze showroom in Goes bereik je in circa 20 minuten vanuit Middelburg. U kunt dan het beste de A58 pakken, neem dan afslag Goes/Neeltje Jans/Zierikzee vanaf de A256. Wij zitten op de Nobelweg 224, vlak naast de McDonalds. Wij hebben ruimschoots parkeergelegenheid.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Nobelweg 2-24
4462 GK Goes

Openingsuren

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 15:00
Zondag Gesloten