Kozijnen, Deuren en Schuifpuien - Oisterwijk

BENT U OP ZOEK NAAR KUNSTSTOF KOZIJNEN, EEN DEUR OF EEN SCHUIFPUI IN OISTERWIJK?

Belisol levert kunststof kozijnen in Oisterwijk. Wilt u daarnaast een mooie kunststof voordeur om uw huis de uitstraling te geven die het verdiend en/of een prachtige kunststof schuifpui als verlengstuk voor uw tuin? Belisol heeft een breed gamma aan kunststof kozijnen, kunststof deuren en kunststof schuifpuien voor uw prachtige woning in Oisterwijk.

Belisol levert bovendien houten- en aluminium kozijnen en aluminium deuren in Oisterwijk, kozijnen en deuren die uw woning nog mooier en energiezuiniger zullen maken. Met bijna 40 jaar ervaring, hebben wij de kennis en kunde in huis om het proces van aanschaf tot en met het plaatsen en monteren zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. U vraagt, wij leveren volgens afspraak, dat is één van de vier beloftes waar Belisol voor staat.

Belisol dé specialist voor het plaatsen van kozijnen in Oisterwijk
Dus bent u op zoek naar een specialist die uw kozijnen en deuren professioneel kan plaatsen, zonder u zorgen te hoeven maken over de opmeting en plaatsing? Kortom een kozijnen leverancier die zich aan de afspraken houdt? Belisol levert, plaatst en onderhoudt kunststof, houten of aluminium kozijnen in de regio Oisterwijk.

Showroom Belisol Tilburg
In onze showroom in Tilburg hebben wij een ruim aanbod van kozijnen, deuren en schuifpuien. Wij leggen u graag uit wat de verschillen zijn tussen Kunststof, Aluminium of Houten kozijn profielen. Ook op het gebied van deuren hebben wij legio mogelijkheden, waardoor wij bijna zeker weten dat wij u een deur kunnen bieden die volledig aansluit op uw wensen en eisen. Bezoek onze showroom in Tilburg, wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Onze showroom in Tilburg is met een kleine 15 minuten te bereiken vanuit Oisterwijk. U kunt dan het beste de Bosweg en Burgemeester Vogelslaan naar de Moergestelseweg nemen, neem vervolgens de Heukelomseweg en Bosscheweg naar de Jules Verneweg waar onze showroom zit. U vindt ons op de Jues Verneweg 21 in Tilburg, voor de digitale route klik hier. In de directe omgeving van onze showroom is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Jules Verneweg 21-14
5015 BE Tilburg

Openingsuren

Maandag 8:30 - 17:00
Dinsdag 8:30 - 17:00
Woensdag 8:30 - 17:00
Donderdag 8:30 - 17:00
Vrijdag 8:30 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten