Op zoek naar kunststof of aluminium kozijnen in Oldenzaal?

Wilt u uw bestaande kozijnen vervangen voor kunststof, hout of aluminium kozijnen in Oldenzaal? Belisol helpt u graag verder!

Belisol is al meer dan 39 jaar gespecialiseerd in kozijnen en deuren. In Nederland, België en Frankrijk zijn er al meer dan 80 showrooms van Belisol. Inmiddels heeft Belisol al van duizenden klanten het vertrouwen gewonnen. Dagelijks plaatsen wij kozijnen en deuren bij maar liefst 150 gezinnen.

Belisol heeft een groot assortiment dat bestaat uit drie materiaal soorten; kunststof, aluminium en hout. In deze materialen hebben wij verschillende producten zoals kozijnen, deuren en schuiframen. Graag vertellen wij u alvast meer over één van onze materialen. Wij nodigen u graag uit om naar onze showroom te komen zodat wij u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden.

Aluminium kozijnen
Onze aluminium kozijnen zijn niet alleen elegant en slank ze zijn ook nog eens super stevig! De onwrikbare kwaliteit gaat tientallen jaren mee en biedt uitstekende isolatie waarden. De uitstekende isolatie waarden kunnen wij u bieden dankzij het unieke driekamersysteem dat zich zowel in het kader als in de vleugelprofielen bevindt.

Voordelen op een rijtje:

  • Duurzaam en vormvast
  • Licht en stevig
  • Veilig
  • Kleurvast
  • Onderhoudsvriendelijk

Waar kun je ons vinden?
Wij zijn gevestigd op de Pasmaatweg 30 7556 in Hengelo. Slechts 18 minuten rijden van Oldenzaal! Maak een afspraak via onze website of loop gerust eens binnen. Indien u graag een afspraak aan huis wilt is dit ook geen probleem, onze collega’s komen graag bij u langs.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Pasmaatweg 30
7556 PH Hengelo

Openingsuren

Maandag 13:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten