Oosterhout Kunststof Kozijnen, Deuren en Schuifpuien

WOONT U IN OOSTERHOUT EN BENT U GEÏNTERESSEERD IN KUNSTSTOF KOZIJNEN, EEN VOORDEUR OF EERDER EEN SCHUIFPUI?

Ontdek bij Belisol de diverse mogelijkheden die wij hebben voor de inwoners van Oosterhout.

Belisol is al jarenlang een vertrouwd gezicht in Oosterhout, wij zijn dé specialist voor het plaatsen van nieuwe kozijnen, voordeuren en/of schuifpuien. Belisol adviseert, verkoopt en monteert in uw woonplaats Oosterhout: kunststof kozijnen, houten kozijnen en aluminium kozijnen. Ook voor uw kunststof deuren, houten deuren, aluminium deuren of kunststof schuifpuien, houten schuifpuien en aluminium schuifpuien, bent u bij Belisol aan het juiste adres.

Belisol dé specialist voor het plaatsen van kozijnen in Oosterhout
Voor het plaatsen van houten, kunststof of aluminium kozijnen in uw regio Oosterhout kunt u terecht bij Belisol. Wij zijn dé specialist in het ontwerpen, vervangen en monteren van kozijnen, schuifpui en voordeur.

Bezoek onze showroom in Breda
Bezoek onze showroom in Breda om een idee te krijgen van de verschillende mogelijkheden qua kozijn profiel keuze, soorten deuren en mogelijke samenstelling van schuifpuien. Belisol levert een breed gamma aan kleuren en stijlen. Belisol heeft haar showroom geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Onze showroom zit op de Neerloopweg 20 in Breda en is binnen iets meer dan kwartiertje rijden vanuit het centrum van Oosterhout. Neem de A27, Nieuwe Kadijk, Backer en Ruebweg en Westerparklaan naar de Heilaar-Noordweg in Breda. Op de Westerparklaan ziet u ons aan de rechterhand zitten op de Neerloopweg. Wij hebben voldoende parkeergelegenheid.

Maak een vrijblijvende afspraak met één onze adviseurs
Onze adviseur komt desgewenst ook bij u thuis langs in Oosterhout voor een vrijblijvend advies op maat. Gedurende het gesprek worden dan verschillende onderwerpen aangehaald, waaronder uw wensen op het gebied van oor esthetiek, onderhoud of technische vereisten. Samen bekijken we de staat van uw huidige kozijnen en deuren, veiligheid, isolatie, en doen we alvast een eerste opmeting om een offerte op maat voor u uit te werken.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Neerloopweg 20
4814 RS Breda

Openingsuren

Maandag 8:30 - 17:00
Dinsdag 8:30 - 17:00
Woensdag 8:30 - 17:00
Donderdag 8:30 - 17:00
Vrijdag 8:30 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 15:00
Zondag Gesloten