Kozijnen, Deuren en Schuifpuien Rheden

Rheden is een gemeente in Nederlandse provincie Gelderland, de gemeente telt 43.793 inwoners (1 april 2016, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 84m2.

Belisol levert, plaatst en monteert kozijnen en deuren in de gemeente Rheden. Ook in de omliggende dorpen Velp, Dieren, De Steeg, Ellecom, Spankeren, en laag-Soeren verkoopt Belisol ramen, schuifdeuren en buitendeuren.

Duurzaamheid
Duurzaamheid staat in de gemeente Epe hoog op de agenda. De combinatie van het milieu sparen en de (energie)kosten verlagen, spreekt iedereen aan. Daarom is het raadzaam om in contact te komen met Duurzaam wonen in Epe. Door de samenwerking met verschillende bedrijven op meerdere disciplines, kijkt de organisatie naar het totaalbeeld en beoordeeld wat voor u het maximaal haalbare is qua besparingen op alle fronten. Goede isolatie is een belangrijk element om duurzaam met energie om te gaan. De keuze voor nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien spelen daarbij een belangrijke rol. Belisol helpt de inwoners van de gemeente Rheden graag bij het maken van de juiste keuze.

Diefstal en inbraak
Diefstal en inbraak in woningen is in 2012 in Rheden gestegen met 6,3% tot een totaal van 201 ten opzichte van een jaar eerder. Het aantal inbraken in garages, schuren en tuinhuizen is gestegen met 13 delicten tot een totaal van 54. Veiligheid is voor iedereen van groot belang, Belisol levert in de gemeente Rheden een breed gamma aan veilige oplossingen voor uw nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien. Kom eens langs bij onze showroom voor een gratis advies op maat.

Afstand tot showroom Belisol Apeldoorn
Vanuit Rheden rijdt u in circa 17 minuten naar onze showroom in Apeldoorn. Wij voorzien u graag van advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien. De showroom is goed bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Lange Amerikaweg 71-B
7332 BP Apeldoorn

Openingsuren

Maandag 8:30 - 17:00
Dinsdag 8:30 - 17:00
Woensdag 8:30 - 17:00
Donderdag 8:30 - 17:00
Vrijdag 8:30 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 13:30
Zondag Gesloten