Kozijnen, Deuren & Schuifpuien - Roosendaal

BENT U OP ZOEK NAAR KUNSTSTOF KOZIJNEN, EEN DEUR OF EEN SCHUIFPUI IN ROOSENDAAL?

Belisol is dé specialist op het gebeid van adviseren, leveren en plaatsen van uw kunststof, aluminium en/of houten kozijnen en deuren in Roosendaal! Wilt u daarnaast een mooie kunststof voordeur, een prachtige kunststof schuifpui of bent u alleen op zoek naar kunststof kozijnen? Belisol heeft het allemaal! Belisol heeft een breed gamma aan kunststof kozijnen, kunststof deuren en kunststof schuifpuien voor uw prachtige woning in Roosendaal.

Belisol levert bovendien houten- en aluminium kozijnen en aluminium deuren in Roosendaal, kozijnen en deuren die uw woning nog mooier en energiezuiniger zullen maken. Met bijna 40 jaar ervaring, hebben wij de kennis en kunde in huis om het proces van aanschaf tot en met het plaatsen en monteren zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. U vraagt, wij leveren volgens afspraak, dat is één van de vier beloftes waar Belisol voor staat.

Belisol dé specialist voor het plaatsen van kozijnen in Roosendaal
Dus bent u op zoek naar een specialist die uw kozijnen en deuren professioneel kan plaatsen, zonder u zorgen te hoeven maken over de opmeting en plaatsing? Kortom een kozijnen leverancier die zich aan de afspraken houdt? Belisol levert, plaatst en onderhoudt kunststof, houten of aluminium kozijnen in de regio Roosendaal.

Showroom Belisol Breda
In onze showroom in Breda hebben wij een ruim aanbod van kozijnen, deuren en schuifpuien. Wij leggen u graag uit wat de verschillen zijn tussen Kunststof, Aluminium of Houten kozijn profielen. Ook op het gebied van deuren hebben wij legio mogelijkheden, waardoor wij bijna zeker weten dat wij u een deur kunnen bieden die volledig aansluit op uw wensen en eisen. Bezoek onze showroom in Breda, wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Onze showroom in Breda is binnen een kleine 20 minuten te bereiken vanuit Roosendaal. U kunt dan het beste de A58 pakken, naar de Ettensebaan in Breda West. Neem afrit 16 bij knooppunt Princeville. Ga verder op de Ettensebaan, neem vervolgens de labc naar de Neerloopweg. In de directe omgeving van onze showroom is voldoende gratis parkeergelegenheid.

  • Kozijnen van Belisol
    Kunststof kozijnen, aluminium kozijnen of toch liever houten kozijnen? Wat zijn de verschillende eigenschappen, waar moet u op letten en nog belangrijker wat zijn uw wensen? Wij willen u graag helpen de juiste keuze te maken omtrent de aanschaf van uw nieuwe kozijnen.
  • Deuren van Belisol
    Bij Belisol kunt u uw deur helemaal zelf ontwerpen en vormgeven. Wij helpen u daar uiteraard graag bij, zodat de deur volledig aansluit op uw wensen en eisen. Het productieproces wordt nauwlettend in de gaten gehouden en de montage doen wij zelf, zodat wij zeker weten dat het goed wordt gedaan. Dat is één van de vier beloften die wij altijd nakomen.
  • Een schuifpui van Belisol
    Gaat u een nieuw huis (laten) bouwen of uw bestaande woning renoveren? Bij Belisol vindt u de ideale schuifpui voor uw woning. We bespreken graag de voor- en nadelen van de verschillende schuifpuien die wij hebben in ons assortiment.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Neerloopweg 20
4814 RS Breda

Openingsuren

Maandag 8:30 - 17:00
Dinsdag 8:30 - 17:00
Woensdag 8:30 - 17:00
Donderdag 8:30 - 17:00
Vrijdag 8:30 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 15:00
Zondag Gesloten