Kunststof Kozijnen, Deuren en Schuifpuien - Terneuzen

BENT OP ZOEK NAAR KUNSTSTOF KOZIJNEN IN TERNEUZEN?

Belisol is dé specialist op het gebied van kunststof kozijnen, aluminium kozijnen en houten kozijnen. Belisol levert en plaatst al bijna 40 jaar kunststof kozijnen in Terneuzen e.o., met onze kennis en ervaring kunnen voorzien wij u van volledig advies op maat afgestemd op uw woning.

Kunststof kozijnen

Door het hoge zilt gehalte in uw regio adviseren wij u voor kunststof kozijnen te kiezen. Naast het aantrekkelijke prijskaartje, kunnen wij kunststof kozijnen leveren in de meest uiteenlopende kleuren en uitstraling, te weten kunststof kozijn met aluminiumlook of houtenlook. Onze kunststof kozijnen zijn goed isolerend en kunnen desgewenst nog beter geïsoleerd worden. In onze showroom kunnen wij u ook alle andere mogelijke opties tonen op het gebied van profiel soort, veiligheid en glas.

Kunststof voordeur
Uw kunststof (voor)deur kunt u volledig zelf samenstellen afgestemd op uw wensen en eisen. Onze kunststof deuren worden net zoals onze kunststof kozijnen geleverd in een breed pallet aan kleuren, zijn uitstekend isolerend, makkelijk te onderhouden en tegelijkertijd de meest budgetvriendelijke optie.

Kunststof schuifpui
Een kunststof schuifpui is budgetvriendelijk én biedt een uitstekende isolatie. Kies uit het ruime Belisol assortiment aan kunststof schuifpuien, de stijl en kleur die het beste bij uw woning past. Wij hebben legio schuifmogelijkheden: Kunststof schuifpui schuifsysteem, kunststof schuifpui hefschuif systeem of het kunststof schuifpui kiepschuif systeem.

Belisol dé kunststof kozijnen specialist in Terneuzen
Dus bent u op zoek naar een goede en betrouwbare partner met bijna 40 jaar ervaring met het leveren, plaatsen, monteren van kunststof kozijnen, kunststof deuren of kunststof schuifpuien in Terneuzen, kom dan langs bij onze showroom of vraag hier alvast online vrijblijvend advies aan!

Belisol showroom in Goes
Kom langs bij onze showroom in Goes, wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur. Maar zijn flexibel genoeg om ook na kantoor uren de showroom voor u open te doen.

Onze showroom in Goes bereik je in circa een half uur rijden vanuit Terneuzen. U kunt dan het beste de N62 pakken, neem dan afslag Goes/Neeltje Jans/Zierikzee vanaf de A256. Wij zitten op de Nobelweg 224, vlak naast de McDonalds. Wij hebben ruimschoots parkeergelegenheid.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Nobelweg 2-24
4462 GK Goes

Openingsuren

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 15:00
Zondag Gesloten