Dé specialist in kunststof kozijnen in Tholen

Kunststof kozijnen zie je steeds vaker terug in woningen in Tholen. Dat is niet voor niets. Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig bijna niet meer van houten kozijnen te onderscheiden en hebben bovendien een hoop voordelen t.o.v. houten kozijnen.

Belisol heeft een breed gamma aan kunststof kozijnen die u helemaal zelf kan samenstellen afgestemd op uw woning wensen en eisen. Naast kunststof en houten kozijnen, hebben wij ook aluminium kozijnen, maar wij adviseren deze niet in uw woning te plaatsen daar aluminium slecht tegen een zilte omgeving kan.

Heeft u een woning en wilt u uw kozijnen laten vervangen in Tholen? Belisol is de specialist voor het op maat plaatsen en monteren van uw kunststof kozijnen, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

De voordelen van kunststof kozijnen op een rijtje:

Belisol heeft in Tholen al diverse woningen mogen voorzien van kunststof kozijnen, bekijk onze referenties voor een project bij u in de buurt.

Belisol komt graag langs
Om u zo goed mogelijk advies te kunnen geven is het belangrijk dat wij uw huidige woonsituatie goed in beeld hebben. Belisol komt daarom graag bij u thuis langs om een zo goed mogelijk advies op maat te kunnen geven. Gedurende het gesprek leggen wij met plezier uit welke mogelijkheden u allemaal heeft bij Belisol voor de aanschaf van nieuwe kozijnen

Tijdens het oriënterende gespreken lopen wij dan direct door uw huis heen om maten op te nemen zodat wij u alvast een vrijblijvende offerte kunnen opmaken.

Om onze producten te zien en te voelen raden wij u aan om even langs onze showroom te rijden. U bent van harte welkom, wij zitten op circa 30 minuten rijden van Tholen vandaan. Met deze link heeft u direct de navigatie gegevens, wij hebben voldoende parkeergelegenheid.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Nobelweg 2-24
4462 GK Goes

Openingsuren

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 15:00
Zondag Gesloten