Kunststof kozijnen kopen in Udenhout, de specialist!

U vindt bij Belisol Tilburg alle mogelijke stijlen van kozijnen en deuren in alle mogelijke materialen. Denk maar aan kunststof kozijnen, aluminium kozijnen, houten kozijnen of kunststof deuren, aluminium deuren of houten deuren. Voor het vervangen van uw kozijnen in elk type woning kan Belisol u helpen met gepast advies. Wij komen graag bij u thuis om samen te kijken wat de plannen zijn om zo tot de beste oplossing te komen.

Kozijnen en deuren worden 100% op maat gemaakt en elke woning heeft zijn eigen stijl, materiaalkeuze en kleur. Vraag een persoonlijk advies aan bij Belisol Tilburg, de 40 jaar ervaring komen zeker van pas om uw woning in Udenhout een meerwaarde te geven.

Kozijnen en duurzaamheid
Iedereen wil besparen op de energiefactuur die elk jaar hoger en hoger oploopt. Kozijnen en deuren van Belisol bieden u voldoende garanties om uw investering snel terug te verdienen. Maar er is meer. Speciaal voor de inwoners van Tilburg en Udenhout geeft Belisol 20 jaar garantie op nieuwe kozijnen en deuren. Ook voor schuifpuien en tuindeuren heeft Belisol Tilburg de beste oplossing.

Voordelen kunststof kozijnen
Belisol Tilburg is bovendien gespecialiseerd in de beste prijs-kwaliteit kunststof kozijnen. Deze zijn van de beste kwaliteit van de markt aan scherpe prijzen. De Belisol kunststof kozijnen zijn onderhoudsvrij, super isolerend en bovenal inbraakveilig.

Door te investeren in productontwikkeling en R&D maken we tevens kunststof kozijnen die niet te onderscheiden zijn van houten kozijnen. Of wenst u toch een strakkere look aan uw woning te geven, kies dan voor de kunststof kozijnen met de uitstraling van aluminium. Bij Belisol Tilburg denken we graag met u mee om uw droomproject te realiseren tegen scherpe prijzen. Want kozijnen vervang je niet elke dag, kies daarom voor een lokale partner met nationale slagkracht!

Wat zeggen onze klanten
Belisol klanten uit Tilburg en Udenhout zijn tevreden over hun nieuwe kozijnen en deuren. Dat blijkt ook uit de resultaten van klantenvertellen.nl. Hier scoort Belisol zeer hoge punten. We voegen onze gekende Belisol Belofte toe aan een feilloze uitvoering door onze vaklui.

Showroom Belisol Tilburg
Vanuit het centrum van Udenhout rijdt u in circa 10 minuten naar de showroom van Belisol Tilburg. Hier kunt u alle informatie vinden voor uw nieuwe kozijnen en deuren onder ideale omstandigheden in de ruime showroom. Parkeren kan eenvoudig voor de deur.

Hier vindt u richting gegevens om onze showroom te bereiken vanaf de Lambertuskerk in Udenhout. De prachtige Lambertuskerk in de Slimstraat ligt op slechts 5km van de mooie showroom van Belisol Tilburg.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Jules Verneweg 21-14
5015 BE Tilburg

Openingsuren

Maandag 8:30 - 17:00
Dinsdag 8:30 - 17:00
Woensdag 8:30 - 17:00
Donderdag 8:30 - 17:00
Vrijdag 8:30 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten