Dé specialist in alu en kunststof kozijnen in Utrecht

Belisol is gespecialiseerd in kozijnen, deuren én schuifpuien in kunststof, aluminium en hout. Al meer dan 39 jaar blijft Belisol zich specialiseren in de laatste technologieën om de beste kwaliteit te leveren. Al onze producten worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij u een heel breed assortiment aanbieden. Zowel klassiek als modern alles is mogelijk, u beslist!

Benieuwd?
Op onze referentie pagina hebben wij tal van voorbeelden van onze producten. Neem gerust een kijkje hier ziet u projecten van onze tevreden klanten over het hele land.

Hoe maak ik een keuze?
Door ons grote aanbod begrijpen wij dat het moeilijk is om een keuze te maken. Wij raden u daarom onze keuzehulptool te gebruiken. Hiernaast staan onze collega’s in de showroom natuurlijk voor u klaar om alles nogmaals aan u uit te leggen.

20 jaar garantie!
Belisol geeft u na plaatsing 20jaar garantie op u producten.

Onze showroom
Onze showroom is gevestigd op de De Liesbosch 4D 3439 Nieuwegein, slechts een kwartiertje van het centrum van Utrecht. Onze openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 12:00u tot 17:00u en op zaterdag van 10:00u tot 14:00u.

Wij komen bij u thuis langs!
Omdat wij begrijpen dat u het erg druk heeft en blij bent als u even thuis bent, bieden wij u de mogelijkheid om een afspraak in te plannen bij u thuis. Een van onze adviseurs komt graag bij u langs om u een passend advies te geven. Via onze website kunt u een afspraak inplannen op een tijdstip dat u het beste past.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

De Liesbosch 4D
3439 LB Nieuwegein

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 - 17:00
Woensdag 12:00 - 17:00
Donderdag 12:00 - 17:00
Vrijdag 12:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten