Kunststof kozijnen, deuren en Schuifpuien - Vlissingen

KUNSTSTOF KOZIJNEN VOOR UW WONING IN VLISSINGEN NODIG?

Belisol helpt u graag met het maken van de juiste keuze omtrent de aanschaf van uw kunststof kozijnen, kunststof voordeur en/of uw kunststof schuifpui. Waarom juist kunststof en niet aluminium of hout? Belisol heeft ok aluminium en houten kozijnen, alleen raden wij u aan te kiezen voor kunststof kozijnen, omdat dit materiaal het beste bestand is tegen een zilte omgeving.

De kunststof kozijnen van Belisol hebben bovendien een goede prijs/kwaliteit verhouding, zijn goed geïsoleerd, verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren. Mocht u toch liever aluminium of hout willen hebben, omdat dit beter bij uw huis past? Dan nog raden wij u aan te kiezen voor een kunststof kozijn, maar dan een kunststof kozijn met een houtenlook of aluminiumlook.

Met bijna 40 jaar ervaring weten wij wat het beste is voor u en uw woning, nu maar ook in de toekomst. Met Belisol haalt u kennis en ervaring in huis, waar u op kunt vertrouwen. Dit start met het geven van goed advies, tot het correct inmeten en plaatsen, onze afterservice zorgt ervoor dat u tevreden blijft. U krijgt bovendien 20 jaar garantie bij ons!

Belisol dé kunststof kozijnen specialist in Vlissingen
Dus bent op zoek naar kunststof kozijnen, een kunststof voordeur en/of een kunststof schuifpui? Dan bent u bij Belisol aan het juiste adres! Kom langs bij onze showroom of vraag hier alvast online vrijblijvend advies aan!

Belisol showroom in Goes
U kunt ons vinden op de Nobelweg 224 in Goes. Volgens Google Maps doet u er ongeveer 19 minuten over, neem de Hercules Segherslaan en Sloeweg/N288 naar de A58. Volg de A58 naar de Anthony Fokkerstraat in Goes. Neem dan afrit richting Goes/Neeltje Jans/Zierikzee vanaf de A256. Ga verder op de Anthony Fokkerstraat en neem de Narsenbaan naar de Nobelweg.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur. Wij hebben ruimschoots parkeergelegenheid. Tot binnenkort!

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Nobelweg 2-24
4462 GK Goes

Openingsuren

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 15:00
Zondag Gesloten