Kozijnen kopen Zeist

Woont u in de gemeente Zeist? En bent u op zoek naar nieuwe kozijnen voor uw woning? Loop dan eens langs bij Belisol Utrecht. U vindt er het ruimste aanbod in kozijnen, deuren en schuifpuien. Niet enkel kunststof kozijnen, maar ook aluminium en houten kozijnen.

Belisol Utrecht, nieuwe kozijnen op amper 15km van Zeist
Aan De Liesbosch in Nieuwegein vindt u de prachtige showroom van Belisol Utrecht. De locatie bij uitstek om te starten met uw zoektocht naar kunststof kozijnen, een houten deur of een aluminium schuifpui? Wist u dat Belisol al veertig jaar actief is in de branche van kozijnen plaatsen? Gestart vanuit de eerste showroom in Brussel (België) en vandaag meer dan tachtig Belisol showrooms in Nederland, België en Frankrijk.

Bij Belisol Utrecht kunt u trouwens niet alleen terecht voor kozijnen en deuren. U vindt er ook een ruim aanbod aan andere producten zoals zonwering, garagedeuren, dakkapellen of lichtstraten. De Belisol adviseur helpt u graag met het realiseren van uw bouwproject.

Openslaande tuindeuren erg populair in Nederland
Heel wat van onze klanten in Zeist kiezen vandaag voor openslaande tuindeuren, in kunststof, aluminium of hout. De tuin wordt immer steeds belangrijker in uw woning, dan wilt u er ook maximaal van kunnen genieten.

Kunt u geen afscheid nemen van het uitzicht van uw houten tuindeuren? Dan heeft Belisol Utrecht goed nieuws voor u. Wij leveren kozijnen of openstaande tuindeuren in kunststof of aluminium met het exacte uitzicht van uw houten ramen of deuren. Zelfs houtkleuren behoren tot de mogelijkheden. Of kader en vleugel van het raam in een andere kleur.

Twijfel dus niet langer en kom langs in de showroom van Belisol Utrecht. U kan er onze kozijnen in kunststof, aluminium of hout zien en aanraken. Zo krijgt u een beter beeld van het toekomstige uitzicht van uw woning. U vindt Belisol Utrecht op slechts twintig minuten rijden van het centrum van Zeist (routebeschrijving). U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

De Liesbosch 4D
3439 LB Nieuwegein

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 - 17:00
Woensdag 12:00 - 17:00
Donderdag 12:00 - 17:00
Vrijdag 12:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten