Kozijnen, Deuren en Schuifpuien Zevenaar

Zevenaar is een gemeente in de regio Arnhem Nijmegen, in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente is genoemd naar de hoofdplaats Zevenaar en telt 32.341 inwoners (1 april 2016) en heeft een oppervlakte van 58,13 km2.

De andere dorpen binnen de gemeente Zevenaar zijn: Angerlo, Babberich, Bahr, Bevermeer, Bingerden, Giesbeek, Ooy en Oud-Zevenaar.

Duurzaamheid
Het is zonde als geld in rook opgaat en dat gebeurt al snel in een ongeïsoleerd huis. Wie zijn woning isoleert met dak-, gevel- of vloerisolatie bespaart flink op stookkosten. Deze investeringen verdienen zich vaak met een beperkt aantal jaar terug. Het geld is beschikbaar gesteld door de provincie Gelderland aan de gemeenten. Op dit moment is bij Belisol alleen niet bekend of Zevenaar ook subsidie verstrekt voor energiebesparende maatregelen. Mocht dit inderdaad het geval zijn, laat het ons dan weten via info@belisol.com. Goede isolatie is een belangrijk element om duurzaam met energie om te gaan. De keuze voor nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien spelen daarbij een belangrijke rol. Belisol Apeldoorn helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Diefstal en inbraak
Diefstal en inbraak in woningen is in 2012 in Zevenaar gestegen met 19,1% tot een totaal van 81 ten opzichte van een jaar eerder. Het aantal inbraken in garages, schuren en tuinhuizen is gedaald met 1 delicten tot een totaal van 18. Veiligheid is voor iedereen van groot belang, Belisol Apeldoorn levert een breed gamma aan veilige oplossingen voor uw nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien. Kom eens langs bij onze showroom voor een gratis advies op maat.

Afstand tot showroom Belisol Apeldoorn
Vanuit Zevenaar rijdt u in circa 33 minuten naar ons kantoor in Apeldoorn. Wij voorzien u graag van advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien. De showroom is goed bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Lange Amerikaweg 71-B
7332 BP Apeldoorn

Openingsuren

Maandag 8:30 - 17:00
Dinsdag 8:30 - 17:00
Woensdag 8:30 - 17:00
Donderdag 8:30 - 17:00
Vrijdag 8:30 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 13:30
Zondag Gesloten