Kunststof kozijnen, voordeur en Schuifpui - Zierikzee

KOZIJNEN NODIG VOOR DE BOUW OF VERBOUWING VAN UW WONING IN ZIERIKZEE?

Heeft u bouw of verbouwplannen en bent u op zoek naar mooie, onderhoudsvriendelijke kozijnen? Dan bent u bij Belisol aan het juiste adres!

Belisol heeft een breed assortiment kunststof kozijnen, kunststof voor- en achterdeuren én kunststof schuifpuien.

Met de aanschaf van nieuwe kozijnen doet u een lange termijn investering in uw huis. Dit doet u eenmalig en u wilt er verder geen omkijken naar hebben. Wij bij Belisol begrijpen dat als geen ander, met ruim 40 jaar ervaring kennen wij de klappen van de zweep en kunnen u haarfijn uitleggen welk type kozijn, deur en/of schuifpui het beste bij u past.

Zierikzee ligt in een zilte omgeving. U heeft het wellicht zelf al eens ervaren, maar zout is onverbiddelijk voor aluminium. Zout en aluminium zijn goede match. Met onze kunststof kozijnen hebben wij een prima alternatief waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Onderstaand de voordelen van kunststof kozijnen op een rij:

  • Uitstekende isolatiewaarde
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Uitstraling van houten of aluminium kozijnen
  • Binnen en buitenkant kunnen voorzien worden van een houtnerf
  • Een breed scala aan kleuren en stijlen
  • Onze producten hebben alle 20 jaar garantie!

Dus mocht u bouw of verbouwplannen hebben en bent u op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen? Kom dan langs bij onze showroom of vraag hier alvast online vrijblijvend advies aan!

Belisol showroom Goes
Met de auto kunt u ons in circa 20 minuten bereiken. Neem de Zevengetijstraat, Rodedorp en Waterpoortstraat naar de N59. Neem vervolgens de N256 naar de Anthony Fokkerstraat in ’s-Her Hendrikskinderen. Neem daarna afrit Goes-Zuid vanaf de A256. Rijdt wederom de Anthony Fokkerstraat in, naar de Nobelweg in Goes. Klik hier voor beschrijving van Google Maps.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur. Wij hebben ruimschoots parkeergelegenheid. Tot binnenkort!

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Nobelweg 2-24
4462 GK Goes

Openingsuren

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 15:00
Zondag Gesloten