Kozijnen, Deuren en Schuifpuien Zutphen

Zutphen is een gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, genoemd naar de hoofdplaats, de stad Zutphen. Belisol verkoopt ook in deze gemeente nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien. De gemeente heeft 47.106 inwoners. Naast Zutphen, is Belisol ook actief in Warnsveld, Bronsbergen en Warken.

Duurzaamheid
Afspraken met woningcorporaties over renovatie en isolatie moeten zorgen voor minder gasverbruik bij huurwoningen. De gemeente verleent sinds 2011 subsidies voor woningisolatie. Oprichting van een samenwerking met vertegenwoordigers van de bankensector, bouwsector, woningcorporaties, Het Plein en scholen. Doel is een grootschalige aanpak van bestaande koop- en huurwoningen om deze energiezuiniger te maken. Voor meer informatie ga naar Zutphen Energieneutraal. De keuze voor nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien spelen een belangrijke rol op het gebied van huis isolatie. Belisol Apeldoorn helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Diefstal en inbraak
Diefstal en inbraak in woningen is in 2012 in Zutphen gestegen met 44,0% tot een totaal van 157 ten opzichte van een jaar eerder. Het aantal inbraken in garages, schuren en tuinhuizen is gestegen met 7 delicten tot een totaal van 61. Veiligheid is voor iedereen van groot belang, Belisol Apeldoorn levert een breed gamma aan veilige oplossingen voor uw nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien. Kom eens langs bij onze showroom voor een gratis advies op maat.

Afstand tot showroom Belisol Apeldoorn
Vanuit Zutphen rijdt u in een klein half uur naar ons kantoor in Apeldoorn. Wij voorzien u graag van advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien. De showroom is goed bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Lange Amerikaweg 71-B
7332 BP Apeldoorn

Openingsuren

Maandag 8:30 - 17:00
Dinsdag 8:30 - 17:00
Woensdag 8:30 - 17:00
Donderdag 8:30 - 17:00
Vrijdag 8:30 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 13:30
Zondag Gesloten