Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit

Kwaliteit

Bij de aankoop van nieuwe kozijnen en deuren komt u voor veel keuzes te staan. Eén keuze is echter snel gemaakt. Wanneer u investeert in nieuwe kozijnen en deuren wilt u de beste kwaliteit, zodat u er jarenlang geen omkijken meer naar heeft.

Met al meer dan 40 jaar kennis en ervaring in huis durven we hardop te zeggen dat we echte kozijnen en deuren specialisten zijn. Wij werken enkel met het beste kunststof, aluminium en hout, maar gebruiken ook louter A-kwaliteit beslag. Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor Belisol.

Kunststof

Belisol kunststof kozijnen en deuren voldoen aan de strengste isolatie- en kwaliteitsnormen. Dit levert al snel veel voordelen op. Zo zijn ze beschermd tegen alle weersinvloeden, geluidwerend, energiebesparend, onderhoudsarm en milieuvriendelijk.

Aluminium

Overweegt u aluminium als materiaal? Belisol aluminium kozijnen en deuren voeren we enkel uit in hoogwaardige kleurlakken met een zeer hoge weerstand. Ze zijn sterk, veilig, hebben een zeer lange levensduur en een bijzondere thermische isolatie. Deze isolatie draagt niet alleen bij een vriendelijkere energierekening, maar zorgt er ook voor dat het geluid buiten wordt gedempt voor een ultiem wooncomfort.

Hout

Houten kozijnen en deuren zien er niet alleen prachtig en tijdloos uit. Hout is van nature tevens een goede isolatiebron. Ons goedgekeurd duurzaam hout krijgt een drievoudige ecologische drenking op waterbasis en is zo optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor is onderhoud minder vaak nodig dan u van houten kozijnen gewend bent.

20 jaar garantie

Kozijnen en deuren moeten lang meegaan. Daarom geven wij bij Belisol 20 jaar garantie op onze kunststof* en aluminium kozijnen en deuren. Dat is twee keer langer dan de meest aanbieders. Door continue innovatie garanderen wij de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. De afgelopen 43 jaar hebben we onze producten dusdanig kunnen perfectioneren dat we er met een gerust hart 20 jaar lang achter blijven staan. Die belofte leggen we vast in een persoonlijk certificaat op uw naam.

Meer weten over de kwaliteit die we leveren?

Neem dan contact op met een ​Belisol-adviseur​ bij u in de buurt of ​maak een afspraak​ bij u thuis.

*met uitzondering van de unix-collectie.