Belisol Make-over

Belisol Makeover

Wie zet u in het zonnetje met nieuwe kozijnen en deuren? 

Voor de 6e keer op rij is Belisol trotse partner van het RTL 4-programma Kopen Zonder Kijken. In iedere aflevering wordt er een koppel verrast met hun nieuwe droomhuis met vaak een nieuwe schuifpui, deur of kozijnen van Belisol. Wilt u binnenkort ook een dierbare verrassen? En wilt u dat deze dierbare ‘zonder te kijken’ in het zonnetje gezet wordt door het Kopen Zonder Kijken team van Belisol? Dat kan!  

We geven 1 Belisol make-over cadeau 

Wilt u een familielid, goede vriend of lieve buur een plezier doen met nieuwe kozijnen van Belisol? Goed nieuws! Nog tot 17 juni kan u een dierbare nomineren om een Belisol make-over met een maximale waarde van 10.000 euro te winnen. Hoe gaat u te werk? Het is simpel. Laat ons via onderstaand formulier weten wie u graag in het zonnetje zet en waarom. Met een team van 5 juryleden bekijken we de inzendingen en selecteren we het verhaal dat ons het meest raakt, inspireert of verrast. Is dat uw verhaal, dan brengen we u in het grootste geheim op de hoogte. We willen de winnaar namelijk verrassen! 

Belisol trakteert u op levenslange garantie 

Heeft uw inzending het meeste indruk op ons gemaakt en zal uw familielid, vriend, kennis of buur binnenkort genieten van de producten en het vakmanschap van Belisol? Dan is er ook goed nieuws voor u! Beslist u ook kozijnen en deuren van Belisol aan te kopen? Dan geniet u niet alleen van hoogwaardige producten van de beste kwaliteit, u krijgt er ook nog eens levenslange garantie bovenop! Win-win! 

Liefde voor het vak 

Bij Belisol hebben we liefde voor het vak. En daar bedoelen we niet alleen het ambacht mee, maar ook de kozijnen en deuren als vakken in uw huis. Dat ziet u niet alleen aan de manier waarop we werken. Dat hoort u ook aan hoe we praten over kozijnen en deuren. Het is nou eenmaal een vak apart. 

Vakwerk met een prachtig resultaat 

Wilt u zelf ook graag nieuwe kozijnen en deuren, maar ziet u op tegen de verbouwing? Met Belisol is dat niet nodig. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het monteren van kozijnen en deuren en doen dit met de uiterste zorg. Kom langs in een Belisol-showroom in uw buurt voor meer informatie of maak een afspraak. 

Algemene voorwaarden.