Belisol Make-over

Belisol Makeover

We geven één Belisol make-over cadeau

Net zoals in het RTL 4-programma Kopen Zonder Kijken, zullen we binnenkort iemand verrassen met een nieuwe schuifpui, deur of kozijnen van Belisol! Tot midden juni gaven we iedereen de kans om een dierbare te nomineren om een Belisol make-over met een maximale waarde van 10.000 euro te winnen.

Wie wint ‘m?

We kregen heel wat inzendingen binnen. Stuk voor stuk prachtige en vaak ontroerende verhalen. Nu gaan we met ons team van 5 juryleden aan de slag. Uit de honderdtal inzendingen selecteren we het verhaal dat ons het meest raakt, inspireert of verrast. Benieuwd wie in het zonnetje wordt gezet met een Belisol make-over? Hou onze social media in de gaten! Werd uw inzending geselecteerd, dan brengen we u vooraf in het grootste geheim op de hoogte. We willen de winnaar namelijk verrassen!

Liefde voor het vak

Bij Belisol hebben we liefde voor het vak. En daar bedoelen we niet alleen het ambacht mee, maar ook de kozijnen en deuren als vakken in uw huis. Dat ziet u niet alleen aan de manier waarop we werken. Dat hoort u ook aan hoe we praten over kozijnen en deuren.

Vakwerk met een prachtig resultaat

Wilt u zelf ook graag nieuwe kozijnen en deuren, maar ziet u op tegen de verbouwing? Met Belisol is dat niet nodig. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het monteren van kozijnen en deuren en doen dit met de uiterste zorg. Kom langs in een Belisol-showroom in uw buurt voor meer informatie of maak een afspraak.

Algemene voorwaarden