Hoe kan je deelnemen aan de Belisol Halloween wedstrijd?

Dat kan heel eenvoudig!

Ben je al Belisol klant? Ga dan langs in jouw showroom en vraag naar jouw exemplaar van de griezelige Belisol Halloween stickers? Opgelet: de voorraad in de showrooms is beperkt, wacht dus niet te lang.

Ben je nog geen Belisol klant maar ben je wel op zoek naar nieuwe ramen en deuren? Ga langs bij onze Belisol showroom of maak meteen online een afspraak. Bij elke offerte voor nieuwe ramen en deuren krijg je in de showroom een set Belisol Halloween stickers.

Wat doe je dan?

Kleef de stickers op je ramen of (glazen) deuren. Plak ze bij voorkeur langs de straatkant, zo kan je ook de buren en voorbijgangers mee laten griezelen. De stickers zijn elektrostatisch, dus je kan ze makkelijk verplaatsen en ze laten geen strepen of vlekken na op je ramen.

Maak een griezelige Halloween foto van je ramen en deuren en upload hem op onze website. Misschien spelen jijzelf of je kinderen wel een hoofdrol in je foto?

Op Halloween (maandag 31 oktober) publiceren we alle griezelige foto's op onze Facebook pagina en maakt de jury bekend wie de leukste foto instuurde en met de Efteling-cadeaubon naar huis gaat.