Kozijnen, deuren en schuifpuien bij Belisol Drechtsteden

U bent van harte welkom voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis. Mocht u een afspraak willen maken, neem dan contact met ons op via onderstaande button of bel 078/691.49.91

Welkom bij Belisol Drechtsteden.

Onze mooie showroom in Drechtsteden is makkelijk bereikbaar dankzij haar centrale ligging aan de A15. Komt u met uw eigen auto, dan kunt u rekenen op voldoende parkeerruimte voor de deur. U kunt er zelfs gratis uw elektrische auto opladen! Geen eigen vervoer? Geen enkel probleem, onze showroom is ook makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Een dynamisch en jong team verwelkomt u hartelijk en helpt u graag verder met uw project. Wij zijn ervan overtuigd dat een bezoekje aan onze showroom uw tijd absoluut waard is. Onder het genot van een heerlijke kop koffie geven we u deskundig advies en werken we direct een prijsvoorstel voor u uit. Zo gaat u met de nodige informatie en een tevreden gevoel weer naar huis.

Joost Klaassen

Verkoop

Wat we bij Belisol Drechtsteden beloven

Wat wij beloven

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie

Straat en huisnummer

Kelvinring 56 e+f
2952 BG Alblasserdam

Openingsuren

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

Je kan meteen een afspraak boeken met een Belisol adviseur van Drechtsteden

Afspraak maken

Onze adviseurs staan steeds voor u klaar. Wij komen graag bij u langs of we ontvangen u in onze showroom in Drechtsteden.

Joost Klaassen

Verkoop

Joost.Klaassen@belisol.com

Adil el Mecaniqui

Verkoop

Adil.elmecaniqui@belisol.com

Foto's

Schuifpuien, deuren of kozijnen laten plaatsen regio Drechtsteden?

U woont in Zuid-Holland en denkt eraan om uw schuifpui, deuren of kozijnen te laten plaatsen of vervangen? Dan is Belisol Drechtsteden the place to be! Onze monteurs zijn specialist in het plaatsen van houten, aluminium en kunststof kozijnen; houten, kunststof en aluminium deuren en verschillende soorten schuifpuien. Uiteraard is alles op maat gemaakt. Kom dus zeker eens langs voor persoonlijk advies en een lekkere koffie!