Kozijnen, deuren en schuifpuien bij Belisol Rotterdam

Momenteel zijn we volop bezig met het bouwen van onze nieuwe showroom. We komen dan ook graag bij u langs voor advies bij u thuis. Maak nu een afspraak online of op het nummer 010 321 6113. 

Welkom bij Belisol Rotterdam.

Momenteel zijn we volop bezig met het bouwen van onze nieuwe showroom. Wilt u toch graag een afspraak maken? Geen enkel probleem, we komen graag bij u thuis langs. In een adviesgesprek aan huis nemen we alle wensen en mogelijkheden door. Tevens kunnen we direct de woning beoordelen en een eerste opmeting uitvoeren. Op basis van deze gegevens kunnen we een uiterst nauwkeurig voorstel maken voor u. Geïnteresseerd in een adviesafspraak aan huis? Maak nu een afspraak online of op het nummer 010 321 6113.

Wat we bij Belisol Rotterdam beloven

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie

Straat en huisnummer

Sonmansstraat 11A
3039 DG Rotterdam

Deze showroom is permanent gesloten, maar onze collega's helpen u graag verder. Mail naar info@belisol.com voor meer informatie.

Schuifpuien, deuren of kozijnen laten plaatsen regio Rotterdam?

U woont in Zuid-Holland en denkt eraan om uw schuifpui, deuren of kozijnen te laten plaatsen of vervangen? Dan is Belisol Rotterdam the place to be! Onze monteurs zijn specialist in het plaatsen van houten, aluminium en kunststof kozijnen; houten, kunststof en aluminium deuren en verschillende soorten schuifpuien. Uiteraard is alles op maat gemaakt. Kom dus zeker eens langs voor persoonlijk advies en een lekkere koffie!